torek, 24. marec 2015

Zapisane besede

Čeprav me moda in modni trendi spremljajo vsepovsod, sem glede elektronike in tehnike zelo... hmm, kako bi rekla, retro? Staromodna? Če je le mogoče se telefon po 22.00 uri ne dotaknem. A, to zelo zelo redko, razen za pregled instagrama. 





Tudi brez internetnega omrežja zdržim brez težav. Vse objave za blog najprej načečkam na list papirja, ker imam vedno ob sebi svinčnik in list papirja. Vedno nekaj kracam ali pišem, če ne rišem skic ali zapisujem svoje misli, predloge sezname opravil… vedno je nekaj. 


V zadnjih nekaj člankov, ki sem jih prebrala o pisavi strokovnjaki zelo spodbujajo k ponovnemu pisanju na roke. Pisava je drug obraz človeka, izraža harmonijo naše duše, čustva, gibčnost celo temperament in počutje. Pisanje z roko izboljša koncentracijo, saj kadar tipkamo nismo toliko pozorni na to kako bomo oblikovali stavek, saj ga lahko preprosto zbrišemo. 



Kadar zapišemo si tudi prej zapomnimo, kar je odlično, ko se moramo učiti. Priporočljivo je, da vsak dan nekaj minut namenimo pisanju. Pišemo lahko kar si želimo, čutimo, mislimo. Lahko je kot dnevnik, lahko kot le kratek opis, prelet dneva. 




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara

 Nakit, styling & model - Sara Savnik


Ni komentarjev:

Objavite komentar