petek, 20. marec 2015

Shake za zajtrk




Ga tudi vi brez slabe vesti izpuščate? Ste nato čez dan brez energije, volje? Takoj prenehajte in ukrepajte. Izpuščanje najpomembnejšega obroka v dnevu je sila nespametno in uvod v marsikatero zdravstveno težavo. 

Zdrav in uravnotežen zajtrk  nam pomaga, da se počutimo manj lenobno imamo več energije, smo veliko bolj aktivni ter imamo dan brez drastičnega nihanja sladkorja v krvi- saj poznate tisto mi je cuker padel. In brez napadanja kavnih ter sladkih avtomatov. Tudi, če menite, da boste z izpuščanjem obrokov , čez dan zaužili manj kalorij se pošteno motite. 


Napitek F1-šejk kot mu mi radi pravimo je poln esencialnih hranil vključno z beljakovinami in kompleksnimi OH za trajno energijo ter  vitamini in minerali. Vsebuje tudi vlaknine, železo in kalcij. V manj kot 217kalorij in 1,5g maščob pripravljen v 250ml  z delno posnetim mlekom. Herbalifov šejk ima več vitamina A kot bi ga našli v mangu, več vitamina C, kot v banani, več beljakovin  kot v 62g piščancu, več vlaknin  kot v 50g brokolija, več kalcija kot v 200g jogurta, več železa kot v 115g fižola. In to vse v enem napitku Formula 1.



Šejk najdete v 7 okusih. Po želji dodate lahko kar želite od sadja, polnozrnatih kosmičev, ga pripravite v vodi, občasno v soku, dodate oreščke, kokosovo moko… možnosti, izbire in receptov je ogromno, prepustite se domišljiji nasititi ali naveličati se jih preprosto ne morete. Preprost je za pripravo saj ga lahko pripravite kar v šejkerju ali električnem mešalniku.



 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara

1 komentar: