ponedeljek, 19. december 2016

Uresničitev koščka sanj




8.9. je bil za naju posebno pomemben dan. Uresničila sva košček najinih sanj, ki sva si jih zadala, ko nisva imela pokazati razen volje in vizije še ničesar. Ko sva z vztrajnostjo dogodek z dogodek vlagala energijo in razvijala ideje naprej. Do sedaj. Ko vidiš jasen cilj je pot do njega nepomembna. Da seveda se zazrem nazaj in to s ponosom! Ni mi žal niti za eno odločitev niti za eno uro več dela in manj spanja in delo, katerega sva morala vložiti preprosto imelo je smisel! Ker sva vanj verjela.


Tako je Ajdovščina postala bogatejša za nov nutricjonistični in Wellness klub Good4u Ajdovščina, kjer ustvarjamo ob pozitivnem vzdušju, znanju, ki ga kar naprej nadgrajujemo na državnih in svetovnih ravneh, novih projektih in rezultatih.


V našem klubu se odvijajo dogodki in aktivnosti primerne čisto za vse in vsakogar, ki je želen spremembe in odločnosti. Ki si želi nekaj spremeniti ne le v mislih ampak v dejanjih, kjer v spodbudnem okolju težko človek odneha ali pade v rutino na sedežni garnituri.
Nudimo popolno podporo našim uporabnikom in članom.  





Vabljeni, da se nam pridružite na:
Fit camp vadbah z lastno težo ne glede na kondicijsko pripravljenost, spol ali starost.
Skin party razvajanja s prijateljico, kjer preizkušamo naravno kozmetiko, ki ni testirana na živalih in da vidne rezultate le v 7 dneh. 
Na Level 10 delavnicah zdrave in uravnotežene prehrane, kjer tudi kuhamo in se sladkamo.
Ladys night in tematskih večerih.
Predstavitvah idealnega zajtrka katerega tudi degustiramo.
Predstavitvah športni prehrani in regeneraciji. 
Fit sobotah z zajtrkom
Ali preprostih individualnih meritvah naše telesne sestave!


Skratka... če ste radi v dobri in pozitivni energični skupini, kjer dobre volje ni nikoli preveč, če potrebujete spodbudno okolje vašemu doseganju ciljev nas kontaktirajte in obiščite v Ajdovščini ali Ljubljani. 
V letu 2017 pa že pričnemo z novimi rezultati, programi in recepti. Zato ne obljubljaj v prazno, letos res naredi nekaj zase. Pridruži se FIT SUMMRER 2017  izzivu in se na zabaven način posveti sebi, svojemu telesu in zdravju! Ker imamo samo eno telo naj ti ne bo vseeno kaj se z njim dogaja in kako ravnaš z njim!!!

















 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar