ponedeljek, 10. julij 2017

Vsak bije svojo bitko




 Če bi se več ukvarjali s seboj, s tem, kar smo in s tem, kar bi lahko bili, bi zelo hitro razvili več tankočutnosti, pameti ter prijaznosti do drugih. Ne vem od kdaj in kje obstaja fakulteta za vsevednost! Resno? A se mora v vsako stvar nos vtikat? Vsi vse veste a ne? Trikrat V. Vete bi rekli Štajerci. Nikoli nisem štekala bom kar po domače napisala, da se nekdo vtika v nekoga, neko družino, partnerja, življenje.... Vsi so kar naenkrat postali pravi strokovnjaki za vse! Ne le za težave in probleme tudi tam kjer ni težav jo tile strokovnjaki odkrijejo! Brez heca!


Te jaz zaradi česarkoli obsojam? Pametujem? Če bom rabla nasvet vedi, da zveš in te bom vprašala sicer... Živi svoje (bedno) življenje meni pusti mojega fantastičnega! Zate smet zame dragulj - poznaš tole? E pol si jo pa zapomni!



Ne pozabi, da vsak doživlja svojo bitko. Nekateri se lažje prebijejo skozi težave, drugi z velikim trudom in naporom dosegajo cilje. Ampak vsak deluje po svojih najboljših močeh. V teh časih veliko poslušamo o dobrodelnosti in pomoči drugim, če si že ne moremo privoščiti, da bi nakazali denar, iz raznih razlogov ali prepričanj, bodimo v pomoč na drugačen način. Če že ne s prijazno besedo  ali dejanjem potem s tišino, ki je zlata vredna. V nasprotju z obsojanjem, kritiko in vso negativo slednjo eni kar proizvajate. 



Če kadarkoli v življenju padeš vstani in stresi prah iz sebe, ker ne izgubijo tisti, ki padejo, temveč tisti, ki ležijo. In v današnjem času leži lepo število trupl. Ni potrebe, da bi tudi sami sledili temu "trendu". 

Objem in pozitiven pozdrav vsem mojim!  



 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar