sobota, 8. julij 2017

Sos triki in nasveti



Obožujem maske in druge pripravke, ki si jih lahko pripravim kar sama doma. Predstavljam vam moje trike za sijoč obraz in negovano telo tako lepotilne kot tudi prehrambene.


Kreme za okoli oči ne vtiram ampak le na nežno potapkam - stekleničko hrani v hladilniku tako bodo temni podočnjaki tik tak izginili. Zjutraj uporabljam Skin gel 4, zvečer pa Skin hidratantno kremo 4.

Piling in čistilno masko za obraz si pripravim 1x do 2x tedensko. Včasih čistilno masko zamenjam za vlažilno. Pustim od 20 do 30 minut najpogosteje istočasno z masko za lase.
1x mesečno si obraz in lasišče namažem z omega 3 maščobnimi kapsulami, ki jih predhodno razpolovim. Koža je po uporabi božansko mehka in čista.



Ne glede na priložnost menim, da malo nežnega bleščila zelo polepša naš obraz, mu da svežino in prekrije morebitne razpokane ustnice. Nikoli si na razpokane ustnice ne nanašaj šminke raje uporabi lip glose saj jih lesketajoči zakamuflirajo ;)


Za okrepitev svoje kože, las in nohtov uporabljam tudi prehranska dopolnila, ki mojo kožo dodatno nahranijo od znotraj. 
Ne le ob pomembnih dogodkih ampak vedno uporabljam podlago z ličenje saj izenači ten kože in poveča obstojnost ličil.


Po uporabi čistilnih izdelkov za obraz uporabim tonike brez alkohola tako, da preprečim dodatno izsuševanje kože obenem pa kožo navlažim, pripravi kožo na nanos drugih kozmetičnih izdelkov in jo pomirim.


Sončni žarki so sovražniki naše kože.  Moj potek je takšen: po uporabi tonika najprej nanesem serum, kremo za okoli oči, vlažilno kremo. Sama kožo zaščitim tako, da celo leto uporabljam kremo z zaščitnim faktorjem in šele nato nanesem puder. S takšnim zaporedjem ustaviš sončne žarke pred pordelo kožo. Božanska koža zahteva kakovostno in redno rutino vsak dan. Uporabljaj kreme za sončenje, serume in kreme bogate z antioksidanti. V vseh letnih časih.





Za svoje nohte velikokrat poskrbim kar sama ali se pocrkljam pri moji Petri v studiu Barok v Ajdovščini. Lepi in urejeni nohti so odraz nas samih. 



Pilingi za telo in učvrstitvene kreme ali anticelulitni tretmaji iz domače kopalnice so zelo koristni, če jih izvajamo redno in smo aktivni pri športu ter zdravo jemo in pijemo vodo ne kave in sokove. O tej temi se bom malo bolj razpisala v članku v katerem bom izdala ocene izdelkov, ki sem jih uporabljala. 




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik




Ni komentarjev:

Objavite komentar