ponedeljek, 6. april 2015

Seznam želja




Ena od skrivnosti življenja zaradi katere je vredno živeti, je ta, da imaš cilj, ki je vreden truda in da ga vztrajno uresničuješ. Pravijo, da je januar pomemben mesec za začetek in uresničitev novih projektov in priložnosti, da se očisti, odstrani, pospravi stvari iz preteklosti in začneš znova. 


Če ti to ne uspe v prvem mesecu tega leta, nič zato, naredi to sedaj! Nič še ni izgubljeno ali prepozno. Kakšen je tvoj naslednji korak v tvoji karieri? Ne želja, korak, kaj boš naredil, da boš bližje svoji želji. Se še spomniš neskončno dolgega seznama ob koncu starega leta in misli, po novem letu res začnem. Ta ali te novoletne zaobljube so trajale dobra 2, 3 tedne mogoče mesec, za res vztrajne.  Ampak, kaj pa potem. Si tega več ne želimo? Nočemo, da se nam izpolnijo, da jih dosežemo…

Če želiš napredovati na poslovnem področju, v zasebnem življenju, spremeniti način življenja je prvo in najpomembnejše pravilo, vztrajaj! Dandanes smo vse premalo vztrajni. 5 let ste sedeli pred TV-jem, potem pa bi radi v 10 dneh izgubili 20 odvečnih kg. Tako  preprosto ne gre. Čeprav imate mogoče kakšno željo, za katero menite, da trenutno ni v dosegu – vztrajajte. 



Lansko leto sem po nekaj prebranih knjigah o osebnostni rasti naletela, na jaz mu pravim kar »Načrtovalec življenja« sama sem ga malce predelala in preoblikovala po svoje ter dodala nekaj tem, nato pa se skrbno lotila načrtovanja. Pod zadnjo željo sem zapisala meni zelo željno željo, a v tistem trenutku malce težko izvedljiva. In, kaj se je zgodilo… čez mesec dni sem prejela ponudbo priznanega ITA zlatarja in pričela z njim sodelovati. Dolgoletna želja oblikovati nakit iz kovine se je uresničila. 


Seveda je bilo veliko predhodnega dela in neprespanih noči, ampak saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje. In, prav je tako, delo, red, disciplina so vedno poplačani. Nič ne pade samo iz neba. Načrtovalec življenja bom v prihodnjih objavah tudi bolj podrobno predstavila. Seveda, če boste pridni ;) hihi. 


















Se beremo & gledamo prihodnjič. Objemček in pozdravček vsem žarometkom.



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara

Foto- Luka Podgornik
Frizura-Flavjo Bone 

Ni komentarjev:

Objavite komentar