sreda, 29. april 2015

Dobro z dobrim


V decembrskih mesecih sem velikokrat gostja na osnovnih šolah. Mlade opozarjam o posledicah uporabe pirotehnike, pomenu obdarovanja in zakaj je pomembno, da se med sabo spoštujemo. Res, da nas v veselem decembru obiščejo trije dobri možje, otroci so bolj pridni kot običajno ;) pričakovanja in želje so seveda velike. 


Pa vseeno ne gre odmisliti tistih, ki vsega tega ne morejo doživeti. Sama sem bila vzgojena v duhu, da moram pomagati, da so po svetu otroci, ki nimajo toliko kot jaz, da moram spoštovati vse še posebno starejše in delati dobra dela, ker se dobro z dobrim vrača. 


 




















Ta vzgoja me spremlja še danes. Oblačila oddam pomoči potrebnim. Vsaj 2x letno opravim čistilno akcijo v svoji omari. Doniram kakšno malenkost, kot so igrače, šolske potrebščine, pa tudi na živali ne pozabim. Vsaj 3x letno jih obiščem v zavetišču, pripeljemo zalogo hrane ter jih razveselimo s sprehodom. Kot vsako leto pa seveda pomagam raziskovanju in zaščiti Slovenskih delfinov z posvojitvijo ter kot ambasadorka prostovoljno pristopim k kakšni akciji.

Štejejo malenkosti. Najlažje je pametovati in nič storiti, a to je najhuje in najneumneje kar lahko storite. Čeprav je december mimo lahko še vedno storite kaj dobrega. Ne šteje mesec, tudi količina ne. Šteje naš namen. Splača se.





Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara


Nakit, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar