petek, 13. februar 2015

Čokolada Sara



Čokolada Sara

Sladke skrivnosti so najslajše, če so unikatno čokoladne še toliko bolj.




»Zelo sem se razveselila, ko sta me Anjeza in Luka vodji čokoladnice Cukrček povabila k sodelovanju. S skupnimi močmi smo ustvarili posebno čokoladno tablico z mojim najljubšim domačim sadežem.  Prav vsaka tablica je izdelana ročno. V kombinaciji z jagodami smo dodali še kokos, ki me spominja na mojo Šrilanko katero sem se letos že obiskala in se vrnila pred 3 dnevi"


Poleg sladkega presenečenja pa vsakega kupca čaka tudi unikatni mošnjiček, kateri v sebi skriva ročno izdelan unikatni par uhanov ali verižice iz moje nove kolekcije Unique wooden jewelry.





Ob enem smo se poslužili še dobrodelnosti, zakaj ne bi bili ob nakupu darila za svojo najdražjo osebo še dobrodelni?



Kraljice Vrtnic so zopet združile moči in ljubezen ter se za mesec zaljubljenih spremenile v Srčne kraljice. Ne mesec maj že dolgo ni več edini mesec ljubezni, močno konkurenco mu dela mesec februar. V ta namen so Kraljice vrtnic združile dan vseh zaljubljenih, ljubiteljev vin in čokolade ter unikatnih izdelkov v dobrodelno akcijo Srčne kraljice. Glavna tema dogodka je povezati sladko ljubezen , dobrodelnost in unikatnost.


Katera ženska bi se branila slastne čokolade& unikatnega nakita!! V Cukčku in Sara Savnik smo mislili na vse. K slastni tablici čokolade smo pristavili se par unikatnih uhanov ali verižico iz nove kolekcije. Premierno jih bomo predstavili  na naši kraljevski stojnici. Ponudba nakita je v omejenih količinah zato pohiti po svoje unikatno sladko & dobrodelno pozornost.
Na ta dan se bo mogoče fotografirati in poklepetati z kraljicami.



  Z izbranim darilom boste obdarovancu ali obdarovanki pokazali , da ste se za letošnje valentinovo potrudili na prav poseben način ob enem pa bili tudi dobrodelni. Na kraljevski stojnici vas bosta pričakali prva Kraljica Vrtnic Sara Savnik in aktualna kraljica Vrtnic Kristina Potitska. Kupid, ki bo skupaj a kraljicama delil ljubezen in v dobrodelne namene prodajal ljubezenske napoje in sladkosti. Na voljo bo vino Sara Kmetije Ferjančič, čokolada Sweet Sara v sodelovanju podjetja Cukrček, darilni bodo tudi ona-on ter seveda vrtnice. Izkupiček bo namenjen fundaciji Vrabček upanja invalidni mladini v Stari Gori.







Na naši kraljevski stojnici se bo našlo za vsakega nekaj. Obišči nas in z nami deli ljubezen.
Vsi ki nam boste pomagali pri naši dobrodelni akciji boste sodelovali za kar 22 prelepih nagrad.

Za organizacijo dogodka so nam pomagali prostovoljno Agencija Bker, Sara Savnik modno oblikovanje, Cukrček, Kmetija Ferjančič.



 Bodi izviren. Letos podari nekaj drugačnega &dobrodelnega. Pozabi na navadne balone, plišaste igračke, šopke, ki po tednu dni ovenijo.
Ste za valentinovo že kdaj kaj podarili & bili ob tem še dobrodelni. Srčne Kraljice vam ponujajo enostavno rešitve za ta dan.


Na naši kraljevski stojnici se bo našlo za vsakega nekaj. Obišči nas in z nami deli ljubezen.
Vsi ki nam boste pomagali pri naši dobrodelni akciji boste sodelovali za kar 25 prelepih nagrad.



Najdete nas 13.februarja v Qlandiji in 14 februarja v nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici.

Pridite in bodite dobrodelni tudi vi.



Za valentinovo vam želim, če date kaj na ta »praznik« ali ne polno ljubezni in medsebojnega razumevanja. Valentinovo ni le dan zaljubljenih ampak vseh, ki vam kaj pomenijo. Deli ljubezen in sprejel jo boš.





 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik
Nohti - Petra Gregorič- Barok
MUA- Anja Kogoj(hvala tudi za slike) 
Foto- Matic Slemič
Čokolada - Cukrček

1 komentar: