petek, 6. februar 2015

Fit Life




Ker dobivam vedno več vaših sporočil in komplimentov na račun mojega videza in postave  vas bom tokrat popeljala in sprehodila skozi police izdelkov v kopalnici ter kuhinji in telovadnici. V naslednjih objavah vam bom pobližje predstavila katere  izdelke uporabljam v kopalnici tako negovalne kot lepotne. Ker pa je zdrav duh v zdravem telesu vas bom popeljala še  v fitnes in telovadnico ter vam predstavila mojo prehrano in vadbo.


Zelo sem vesela, da vas zanima VEČ. Razveselim se vaše pošte, ko mi pišete, da vam je intervju zelo všeč, ki ste ga prebrali, a da bi si preprosto želeli več. Ker sem vas skozi mojo garderobno omaro že popeljala sta sedaj na vrsti še lepotno negovalna ter prehranska »omara«. A brez skrbi modni nasveti in novičke se ne poslavljajo.


S prehrano se nikoli nisem preveč ukvarjala. Vedno sem bila vitke in visoke postave, kar je v mojem poslu odlično a nikoli na nobeni dieti.  Novinarji in dekleta, ki si želijo stopiti v manekenski svet me vedno sprašujejo kakšna je moja skrivnost. Kot otrok pravijo starši sem bila zelo izbirčen otrok a sem se z leti »izboljšala«. Gaziranih pijač  ne pijem že od svojega 8 leta, prav tako nisem pretiran oboževalec mesu.  Tudi ljubiteljica kavic nisem – spila sem 3 kapučine bolj kot ne na silo zaradi nizkega pritiska in tu   se je moja  kariera kofetarice končala. Preprosto mi ne odgovarja ne okus ne vonj, tudi na moje telo mi ni vplivalo najbolje.


Moja grda razvada sta v poznih najstniških letih postala energijska pijača imam namreč izredno nizek pritisk- in to je bila edina mehurčkasta pijača, ki sem jo zaužila ter izpuščanje zajtrka. Ne glede na to kaj sem zaužila sem čutila težo v želodcu in postalo mi je slabo. Zeleni čaj, energijske pijače in izpuščanje obrokov je na žalost v prvem letniku faksa postala stalnica. Presedela sem po 12 ur ali več dnevno včasih tudi 15, 16 ob ustvarjanju, risanju, učenju in pisanju pa pozabila na lakoto. Da ne bo pomote vsak dan  sem zaužila topel obrok, ki sem si ga pripravila sama in se lotila študijskih obveznosti a vmes sem večkrat pozabila zaužiti še kakšno malico, večerjala pa sem po 21 uri.  V dopoldanskem času kak sladek ali slan prigrizek trudila pa sem se popiti vsaj 2l vode. Po nekaj mesecih sem se hitro vzela v roke vrč vode, sadje in oreščke sem si postavila v bližino, da sem jih imela na dosegu roke in tako zaužila 3 obroke dnevno. Verjamem, da se marsikdo prepozna v takšni zgodbi sploh v današnjem tempu življenja. 


Pobližje sem se z zdravim načinom življenja spoznala pred več kot 3 leti nazaj. Leto poprej sem v prometni nesreči utrpela hujše poškodbe hrbtenice, vratu in medenice. Imela sem zvin, nateg in premik hrbta, vratu in medenični predel.  Varnostni pas pa mi je poškodoval in stisnil rodila. Po okrevanju v bolnišnici ter 6 mesecih v postelji  ves ta čas sem nosila opornico obiskovala fiziatra, fizioterapije, športne masaže, imela terapije z bi magnetnim ležiščem… saj prvi zdravniški izvidi niso bili obetajoči moji hoji in normalnemu gibanju. Skratka poskusila sem vse mogoče rehabilitacija pa je trajala malo manj kot leto dni.


Udeležila sem se enega izmed seminarjev o zdravem načinu življenja in prehrani Herbalife. Rezultati ljudi so me realno prepričali brez kakih pretiranih obljub, da izgubiti nimam ničesar. Če si uredim prehrano po gori zdravil, ki so mi uničile želodec res ne more škoditi. Da bi imela več energije bolj zdravo kožo in lase…izgubiti nisem imela ničesar. Na račun uravnotežene prehrane Herbalife in dovolj popite količine vode  sem rezultate opazila že po tednu dni. Imela sem več energije. Po 6 letih sem zopet vsako jutro zajtrkovala, uredila se mi je prebava, ob menstruacijskem ciklusu so težave izzvenele, prav tako migrene in glavoboli ter v 3 letih uporabe prehrane Herbalife še nisem imela vnetja ušes, ki so bili pri meni v zimskem  času vsak mesec. Pridobila sem nekaj mišične mase ter 4 zdrave kilograme, ter izgubila % maščob. Moje telo je staro le 12 let, imam čudovito kožo in močne lase. 


Moj rezultat si lahko ogledate spodaj na fotografiji. Več besed pa tukaj



Vsi članki so napisani na podlagi lastnih izkušenj in uporabe Herbalife proizvodov. Informacije dobljene na šolanjih, seminarjih & delavnicah, ki se jih udeležujemo.  Skupaj sestavim članke in oblikujem z mojim mentorjem, trenerjem, wellness coach-em in fantom Mitjem, ki se z uporabo prehrane Herbalife in zdravim načinom življenja ukvarja že več kot 10 let. Svoje znanje izpopolnjuje, širi in dela  tudi v Ameriki, Nemčiji in po novem v Italiji.


Bodite na tekočem z vsemi svežimi novičkami. spremljajte nas na instagramu, blogovinu in facebooku.




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara

Slike- osebni arhiv

Ni komentarjev:

Objavite komentar