petek, 20. februar 2015

Srčne kraljice vrtnic



Dobrodelna akcija Srčne kraljice vrtnic




Kraljice Vrtnic so zopet združile moči in ljubezen ter se za mesec zaljubljenih spremenile v Srčne kraljice. Ne mesec maj že dolgo ni več edini mesec ljubezni, močno konkurenco mu dela mesec februar. V ta namen so Kraljice vrtnic združile dan vseh zaljubljenih, ljubiteljev vin in čokolade ter unikatnih izdelkov v dobrodelno akcijo Srčne kraljice. Glavna tema dogodka je povezati sladko ljubezen , dobrodelnost in unikatnost.



Da lepota in dobrodelnost gresta z roko v roki skupaj sta zopet potrdili in dokazali dve primorski lepotički. Aktualna Kraljica vrtnic Kristina Potitska in Miss Universe 2013 in The look of the Nations Sara Savnik sta letošnje valentinovo preživeli v znamenju rdeče barve, vrtnic, srčkov in dobrodelnosti. Dve lepotici velikega kraljevega srca( Sara Savnik je bila leta 2012 prva Kraljica Vrtnic o.p.a.) sta skupaj z društvom in lastniki Kraljice vrtnic BKer organizirali dvodnevno zbiranje donacij za fundacijo Vrabček upanja za invalidno mladino v Stari gori.




Na voljo je bilo moč kupiti in denar darovati  za posebno vino Sara Kmetije Ferjančič, ki je prav lani za valentinovo bilo premierno predstavljeno ter letošnja Sarina sladka novost čokolada Sara v sodelovanju podjetja Cukrček ter seveda vrtnice. Ker se je celotna dobrodelna akcija odvijala v času pustovanja sta dekleti oblekli posebna kraljeva kostuma, ki ju je zanju pripravila njuna mentorica Kerstin Troha Babbucci za njun posebni srčkast make up pa Anja Kogoj umetnica ličenja. 







»Katera ženska bi se branila slastne čokolade& unikatnega nakita!! V Cukrčku in Sara Savnik smo mislili na vse. K slastni tablici čokolade smo pristavili se par unikatnih uhanov ali verižico iz nove kolekcije. Premierno jih bomo predstavili 13.&14.2 na naši kraljevski stojnici. Ponudba nakita je v omejenih količinah zato pohiti po svoje unikatno sladko & dobrodelno pozornost. Na ta dan se bo mogoče fotografirati in poklepetati z kraljicami. Ker sem sama že obiskala te otroke zelo dobro vem, da jim bo donacija še kako prav prišla.« je pred samo dobrodelno akcijo izjavo podala Sara. 

Za Kristino je bila takšna obširna dobrodelna akcija prva, Sara je skupaj z drugo kraljico vrtnic podobno dobrodelno akcijo Angeli morja organizirala 2 leti nazaj. » Zelo lepa izkušnja in dober občutek, ko veš da počneš nekaj dobrega za otroke. Kmalu kaj podobnega ponovimo,« je svoje občutke razkrila aktualna Kraljica vrtnic Kristina. 





Dobrodelno akcijo je podpru tudi portal za samske Ona-On, ki je posebno v ta namen posodil svojo maskoto kupida Ljubota, ki je skupaj z kraljicama delil objeme. Dekleti sta v dveh dneh izbrali več kot 500€ za kar se seveda javno zahvaljujeta tudi vsem vam, ki ste podprli akcijo in darovali. Izkupiček bosta srčni kraljici osebno izročili fundaciji vrabček upanja ter seveda obiskali invalidno mladino v Stari gori.  


Za organizacijo dogodka so nam pomagali prostovoljno Agencija Bker, Sara Savnik modno oblikovanje, Cukrček, Kmetija Ferjančič in umetnica ličenja Anji Kogoj.









Večjo foto reportažo si lahko ogledate tukaj.






Hvala hvala hvala vsem za pomoc, donacijo, dobrodelnost, dobrodusnost, podporo & obisk!!! Otroci bodo zelo veseli!!! In hvala celotni ekipi Kerstin, Luca, Silvo, Anja, Kristina, Marjana, Guly, Gabry, Anjeza, Luka, Peter, Matej, Rossita, Petra, Ales, Sonja.. Vsak zase velik <3.
Hvala vsem, ki niste bezali proc od nas, nam osabno mahali pred obrazom, prodajali lazi "pridem nazaj" ali se delali neumne!


Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Hvala Cukrček.
Ter hvala :
Hair- Jasna Fajt
Foto – Matic Slemič 



Naši nagrajenci so:
1.Elena Fazlič- bon 20€ ličenje Anja Kogoj
2.Sonja Šinigoj Cijan -bon 20€ ličenje Anja Kogoj
3.Simon Rosič -bon 30€ ličenje Anja Kogoj
4.Antonela Sportiello-bon 30€ ličenje Anja Kogoj
5.Domen Ferjančič- frizura (Figaro)
6.Judita Fabjan- ličenje (Tanja Faletič)
wellness bon za 2 osebi:
7.Klelja Bratuš-wellness bon
8.Manca Bizjak-wellness bon
9.Anja Srebernič-wellness bon
10.Natalja Plohel-wellness bon
11.Nika Podgornik-wellness bon
12.Aljaš Fabjan-wellness bon
13.Vanja Legiša-wellness bon
14.Ivana Troha-wellness bon
15.Valentin Pavljin-wellness bon
16.Sanela Peranovič-wellness bon

Prosimo, da se javite na profil Kraljica Vrtnic 2012 ali Kraljica Vrtnic 2014




Ni komentarjev:

Objavite komentar