sreda, 11. februar 2015

Kerzia moda in SS





















Barve ne moremo ne tehtati in ne meriti. Je popolnoma subjektivna izkušnja, ki nastane v naših možganih. Barve imajo velik vpliv na naše čustvovanje in posledično tudi na naše dojemanje, zato jim je vredno posvetiti pozornost tudi pri snovanju in načrtovanju naših komunikacij. Interpretacija barv se od posameznika do posameznika razlikuje. Kljub temu pa je možno čustvene odzive na posamezne barve strniti v splošno veljavne vzorce. Vsaka barva deluje edinstveno in se lahko uporabi tako za zdravljenje in uravnovešanje, kot tudi za prebujanje globljih ravni zavesti. Če se radi oblačite v sivo ste individualist, radi ste sami, a ste včasih






















Razlikovanje med mehkimi in trdimi barvami gotovo izvira iz materialne strukture barvnih predmetov. Zato pa imenujemo trde barve vse tiste, ki nas spominjajo na kovinske barve, medtem ko nas mehka barva spominja na žamet in jo zato imenujemo žametna barva.

Če se ne bojite norih barv in ustvarjalnosti, potem je Kerzia moda prava izbira za vas. Neonsko žive barve so se prepletale skupaj z mojim unikatnim nakitom.
Le z 1 obleko lahko ustvarite 5 različnih izgledov. 




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Nakit, styling & model - Sara Savnik
Dress- Kerzia moda
Foto- Samo Trebižan, Luka Podgornik, osebni arhiv

Ni komentarjev:

Objavite komentar