ponedeljek, 1. december 2014

Maske za obraz

Ker rada malo razvajam svojo kožo na obrazu, ki je izpostavljena ličilom in težkim plastem pudra, ji večkrat privoščim vlažilno masko, bogato z vitamini A,C,E, ki mojo suho kožo dodobra nahrani, navlaži in ji da sijoč, zdrav videz.


Vitamini A, C, in E ter zeliščne sestavine za lepšo kožo. Linija NouriFusion™ združuje najboljše, kar ponujata znanost in narava, da bi vaši koži pomagala do lepega in mladostnega videza:


A:

  • pomaga regulirati rast kože
  • koži povrne vlago
  • pomaga pri obnavljanju kože
  • lahko pomaga pri zaustavljanju znakov staranja

 C:

  • pomaga koži pri tvorbi kolagena
  • izboljša čvrstost kože
  • podpira obrambni mehanizem kože
  • je močan antioksidant

E:

  • ščiti vlago kože
  • gladi površino kože
  • pomaga zmanjšati kožna vnetja
  • je močan antioksidant
Vlažilna maska za obraz Herbalife- NouriFusion

Rezultati so vidni in občutni že po prvi uporabi. Tekstura maske je zelo prijetna, sviltana, vonj pa je prav tako blag in nevsiljiv. Enostavno in preprosto se spere pod mlačno vodo. Uporabljam pa jo le dva do trikrat mesečno.

Pustimo na koži 15 minut, da se naužije dobrodejnih učinkov. Sama jo pustim tudi 30 minut, saj nanjo preprosto pozabim. Prioročljiva uporaba je dva do trikrat na teden ali po potrebi, kadar je koža boji suha kot običajno.

Po uporabi je koža mehkejša, bolj sveža in gladkejša.  Izboljšuje prožnost kože ter jo pomirjajo in ščitijo pred škodljivimi učinki UV žarkov. Koži pomaga ohranjati naravno vlažnost, povečuje njeno čvrstost in ji daje svilnat sijaj.


Čistilna maska za obraz Herbalife-NouriFusion

Še en produkt, ki nikoli ne manjka v moji kozmetični omarici. Tale pametna maska, kot je njeno drugo ime in uporabniki in uporabnice zelo dobro vemo zakaj, je nepogrešljiv izdelek in primeren za vse tipe kože. Kožo očisti mozoljčkov, ogrcev ter jo hkrati navlaži in nahrani, prav tam kjer moja koža to potrebuje. Poznamo suho, mastno, občutljivo in mešan tip hože, ki ga ima večina izmed nas, sploh na obrazu. Tale maske vam točno pokaže, kateri predel kože kaj potrebuje. Kjer imate mastno kožo ali nečisto, bo maska ostala v debelejšem sloju, kjer vaša koža potrebuje večjo hidracijo, pa koža masko in njene negovalne snovi "posrka", in tam ostane tanka plast ali pa maska popolnoma izgine.

Naravna zrnca odstranjujejo odmrle kožne celice skupaj z drugimi nečistočami, mehčajo kožo in zmanjšujejo pojav velikih por, po pilingu nanesemo srednjo debelo plast na obraz in vrat ter pustimo delovati 8-10 minut, speremo z mlačno vodo.
Izvleček pelana absorbira odvečno olje in nečistočo iz kože, ki maši pore in izzove procese staranja, pospešuje nastajanje kolagena in elastina ter obnavlja celice in mehča kožo. Vsebuje alantoin, pelan, olje marelice, jojobe in fige.






Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

2 komentarja:

  1. Super opisi, se da dobit kašne vzorce za kej sprobat? ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale maska je super !! Nahrani kožo in jo ohranja svežo :)

    OdgovoriIzbriši