petek, 12. december 2014

Drzno in svečano

Nekako smo navajeni, da sta jesen in zima obdobje, s kratkimi dnevi in dolgimi, pogosto družabnimi večeri. Proti koncu leta pa se začne čas zabav, prednovoletnih srečanj in prijateljskih druženj.



Ker so nam takšni trenutki vedno nekaj posebnega, si zaželimo bolj svečanega, sijočega videza, blesteti, biti modni in ekstravagantni. Pri tem pa nam seveda pomagajo oblačila in modni dodatki, ki popestrijo našo svečano toaleto.


 



















Nakit je najboljša družba obleke. Z modnimi dodatki lahko poljubno čarate, saj oplemenitijo in dajo piko na i celotnemu videzu. Hkrati, pa so veliko cenejši, kot oblačila. To sem vam že izdala. 



Ne pozabite na pričesko! Same si lahko brez težav uredite hitro in enostavno! 











Ne glede na to ali boste nakupovali ali brskali po omari, upoštevajte nekaj smernic. Črna ni nikoli iz mode, nikoli ne boste zgrešili, a vseeno jo poudarite z nakitom ali s šalom. Mogoče si boste nadeli celo svečano oblačilo iz satena, videti je elegantnejše in opaznejše.
Prefinjene, prosojne, tanke ali bolj rustikalne... Za drzne dame ni barve prepovedi. 

 



















Tudi čipka je rdeča nit svečanemu oblačenju, saj učinkuje prefinjeno. Modni dodatki okrašeni z bleščicami, pentljicami in svetlečimi kamni, kristalčki in biseri. Naj bo pas ruta ali šal, čevlji, torbica ali pokrivalo, dodajte končnemu videzu svoj pečat!!!























Oblikovalci so pri snovanju zimskih trendov navdih iskali med geometrijskimi liki. Raziskuj nove možnosti kombiniranja z različnimi oblikami krojev in poudari svoje prednosti. 


Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Nakit, styling & model - Sara Savnik
Foto- Luka Podgornik, Samo Trebižan, osebni arhiv

Ni komentarjev:

Objavite komentar