sreda, 31. december 2014

Pogled na leto 2014

Ste zapisali vse novoletne zaobljube, ki se jih boste držali točno teden dni v novem letu? Ste v mislih že preleteli leto, ki se bo čez nekaj ur poslovilo? Če bi morala letošnje leto opisati z eno besedo in bi izbrala besedo razgibano, bi ga opisala preskopo.
Letošnje leto mi bo ostalo v prelepem spominu. In prihajajoče že kreiram v mislih po svoje.
Želim, da se ozrete po svojem letu in si čestitate za vse  dosežene cilje. Tiste, ki jih še niste, pa ne skrbite, dosegli jih boste v novem letu. 


Glede na to, da pišem tale post na čudoviti Srilanki, bi lahko rekla, da je to en diamant iz čudovite bogate diamantne ogrlice, ki sem jo nanizala letos. Če se izrazim bolj oblikovalsko.


Seveda, sem zelo ponosna na mojo unikatno kolekcijo unikatnega srebrnega nakita, kolekcijo oblačil, bila sem zelo ponosna na vsa srecanja, predstavitve in dogodke kot ambasadorka gluhih in naglusnih ter kot ambasadorka delfinov. 

Ponosna sem na to, da je dogodek, ki me je zaznamoval pred 9 leti, letos dobil nov naziv in pomen.
Ponosna sem na vse dogodke, ki sem jih obiskala, kot častna gostja.

Kot Miss Universe sem bila zelo aktivna, pohvalim se lahko s svojim vinom, ki nosi moje ime.


Ponosna sem na vsako stopničko, ki sem jo dosegla v tem letu. Ljudi, ki sem spoznala in na nove priložnosti, ki se mi ponujajo. Seveda sem zelo ponosna na vse mlade, ki mi pišejo, me imajo za vzornico in me spodbujajo. To je potrditev, da delam dobro. Moj ponos so ljudje, ki me obdajajo, družina. Zelo ponosna sem tudi na mojo ljubezen Mitjo in na najino 2leto ljubezn, ki sva jo praznovala pred 2 mesecema.

Ponosna sem na vsako sodelovanje z oblikovalci in zlatarji iz Italije, ki me vabijo in želijo sodelovati z mano. 


Ponosna sem na prvi dobrodelni tek v organizaciji neodvisnih Herbalife distributerjev, na moj blog Spotlight Sara, 3 naslovnico, katero sem krasila s svojo podobo, jumbo plakata, ki sem ga krasila kot prva Miss universe, na revijo Miss universe, na svoj pogum, da sem stopila pred javnost in spregovorila o svoji naglušnosti, na prenatrpane urnike, obveznosti in intervjuje, ki sem jih vseeno izpolnila.


Vesela sem naše organizacije tima GOOD 4 U in brezplačne vadbe po celi Sloveniji. Obisk vseh otrok na šolah, kriznih centrih in ustanovah. 


Povabilo k predsedniku Slovenije Borutu Pahorju.

Drugi obisk Šrilanke, za pokušino vam objavljam nekaj fotografij, več pa vam izdam v naslednjih objavah :) 


V tem letu sem lahko hvaležna za marsikaj. Nora vožnja z vlakom se je začela, ko smo iz 2013 prestopili v 2014 in na tirnice pripeljala marsikaj zanimivega. Od sladkega, do kak kozarček grenke vsebine, a še vedno se je dalo »preživeti« in iti pogumno naprej. Vesela sem za vse ponujene priložnosti, ki sem jih dobila in teh ni bilo malo.  Se potrudila po najboljših močeh in od delala tako, kot je bilo potrebno. Naj se leto začne z lepimi trenutki, ki naj se nikdar ne končajo. Bodite ponosni na to, kar počnete!
Izogibajte se ljudem, ki želijo zmanjšati vaše ambicije. Naj bo vaš cilj narediti vaše sanje resnične! Naj vaš vsak korak spremlja lepa misel, naj na vaših obrazih prevladuje smeh. Naj vsaka želja postane resnična, ker ste samo vi kreatorji svojih želja, ciljev, idej, sanj in čudežev. Delite ljubezen in jo znajte tudi sprejeti! 


Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar