petek, 5. december 2014

Rdeči alarm

Rdeča barva , energična, zapeljiva, strastna, seksi, ognjevita... je barva strasti in moči. Nosite jo brez zadržkov. Za piko na i, pa ste z njo še samozavestnejši. Nadenite modne dodatke v rdeči barvi. Pri tem pa ne pozabite na ličila. Svoj look zaključite s slastnimi rdečimi ustnicami.




































Rdeča oblačila so najboljši izbor, ko želite pritegniti pozornost, še posebej moških, saj je dokazano, da se ne morejo upreti ženskam v rdečem. Ta barva je prav tako odličen izbor v dneh, ko ste utrujeni, saj spodbudi dobro razpoloženje. Če pa se odpravljate na poslovni sestanek, se rdeči barvi izognite, da ne pustite napačnega vtisa. 

Mala rdeča obleka, ki je nikakor ne smete spregledati in kot prava modna navdušenka, jo preprosto morate imeti v omari. Je mlajša sestra male črne obleke, le da je še bolj drzna.
























In, če se dotaknemo še notranjih prostorov. Barva ljubezni bo v bivalni prostor vnesla strast in dinamiko, kot tudi vznemirjenje. Preveč rdeče pa lahko škodi, saj naj bi odvračala od mirnega spanca.





Razmišljate kaj podariti in pustiti pod smrečico. Bodite izvirni. Podarite unikatne kose in očarajte obdarovanko. Unikatna dvojna verižica iz biserne matice v prelivajočih tonih modre in turkizne s kančkom bele. Obeski iz biserne matice so nanizani na črno zajlico. 

Material, ki ga uporabljam pri izdelavi nakita: akrilni kamni, stekleni, swarovski, kovinski elementi, perlice, les, svetleči dodatki, dekorativni dodatki, spominska zajlica, žička,biserna matica, ketnice,…





Več nakita najdete na - https://www.facebook.com/pages/Modno-Oblikovanje-Sara-Savnik/299685323521012?fref=ts




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Nakit, styling & model - Sara Savnik
Foto- Samo Trebižan
Nohti - Petra Gregorič- Barok

1 komentar: