sreda, 3. december 2014

Razvajanje iz kopalnice

Poznamo 4 tipe kože. Normalno do suho, normalno do mastno, občutljivo in mešan tip kože, ki je najpogostejši. Lepa in zdrava koža potrebuje: zdravo prehrano, vodo, kvalitetno in pravilno nego, vitamine in minerale ter esencialne maščobne kisline, telesno vadbo in spanec. Najpogosteje namesto teh pomembnih elementov koži damo ravno nasprotno. Našo kožo poškoduje: sonce, savna (prekomerno potenje), klor, alkohol v kozmetičnih sredstvih, onesnaženost, kajenje, alkoholne pijače in DIETE! Ja prav ste slišali, zaradi raznih diet svoje telo osiromašimo za različne telesu potrebne snovi, ki vplivajo tudi na videz naše kože. Dieta je na žalost zelo izrabljen izraz v lepotni in zdravstveni industriji, ki vsekakor ne pomeni stradanja, pač pa zdrav način življenja za vse življenje. 


Multivitaminski gel za predel okoli oči 

HL/ Nouri F eye gel z vitamini A,C & E
Vročina poletnih dni kliče po super osvežitvi in razvajanju, s pridihom svežine tudi v kozmetični torbici. Eden takih izdelkov je tudi NF eye gel, ki pa pri meni ni popularen, le poleti, ampak čez celo leto. Zelo dolgo sem iskala izdelek, ki bi »izbrisal« sledi pomanjkanja spanca prekratkih delavnih noči in zabuhlosti. Izdelek uporabljam več kot 2 leti vsak dan, saj so me ostali izdelki, ki obljubljajo «radiranje« temnih podočnjakov in zabuhlosti pošteno razočarali. Med sestavinami se nahajajo pantenol, gel aloje vere in izvleček kumare. Osvežilni gel deluje blažilno in pomirjevalno na utrujene oči, kožo pa pri tem okrepi in osveži. MultiVitamin Eye Gel lahko nanesemo preko ličila ali pod ličilo. Zmanjšuje zabuhle in temne podočnjake, fine gubice in zabuhle oči.


Obstajata 2 različna načina staranja:
Kronološko staranje
Najpogosteje pogojeno z dednostjo
Staranje pogojeno z naravnimi okoliščinami
Pretežno zaradi načina življenja
(prehrana, kajenje, stres, sonce)

Negovalna kozmetika, t.i. zunanja prehrana je zelo pomembna za doseganje najboljšega rezultata lepe kože. V kombinaciji z uravnoteženo prehrano, zadostnem pitju vode (brez vonja, barve in okusa) in rednem gibanju nam uspeh ne uide.

Multivitaminska vlažilna krema
Vlaži kožo tam, kjer je najbolj potrebno, in nudi širok spekter UVA/ UVB zaščite pred vsakodnevnimi škodljivimi sončnimi žarki. Lahek vlažilec hidrira in ščiti kožo brez občutka mastnosti.



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar