ponedeljek, 15. december 2014

Piling za obraz

Radiant C Daily Facial Scrub Cleanser

Še en produkt, katerega redno uporabljam in je darilo mojega fanta. Naj vam izdam, uporabljava ga oba.

Dnevni čistilec kože z vitaminom C za nežno čiščenje obraza, dovolj blag za vse tipe kože, ki se lahko uporablja vsak dan, da bi dosegli lep, sijoča ​​in gladka koža. Nežno, a temeljito čisti in mehča, gladi ter obnavlja kožo. Primeren je za vse tipe kože. Vsebuje zrnca jojobe in kapljice čebeljega voska za odstranjevanje nečistoče. Koža postane sijoča in čista. Svež citrus vonj.  Vsebuje tudi izvleček pomarančne lupine in limonine lupine, olje za pomoč pri proizvodnji ravnovesje sebuma  poživi polt in  naredi mehkejšo in bolj gladko kožo.

Piling uporabljam enkrat tedensko, je izjemno nežne teksture, prijetnega vonja z majhnimi, nežnimi delci pilinga, ki pa so zelo učinkoviti. ko piling nanesem z krožnimi gibi po obrazu in vratu, pustim delovati 2-3 minuute, da hranljive in čistilne snovi prodrejo čim globje v kožo. Nato sperem z mlačbo vodo. Ker zrnasta tekstura pilinga ni pregroba, je resnično primeren za uporabo, kožo dobro očisti in po uporabi je prijetno mehka. Po uporabi pilinga, si vedno nanesem tudi masko.

Herbalife serum-Radiant C
Po sliki sodeč lahko vidite, da izdelek pridno uporabljam že dve leti. Tole je moja 2 tubica, prvo sem uporabljala kar leto dni kljub dnevnemu nanosu.


Dnevni gel z vitaminom C za izboljšanje teksture kože. Edinstvena moč vitamina C, ki ga vsebuje gel,  pomaga koži zadržati njeno naravno vlago. Z blažilnimi učinki koža postane gladka, z zdravim mladostnim sijajem. Pomaga zmanjševati pojav finih gubic in pomlajevati otopelo, utrujeno kožo.

Povrne vlago koži s tem blažilnim bogatim gel - kremo obogateno z antioksidativnim vitaminom C.
Ključne prednosti so antioksidant, obogaten v izdelku, ki prodre globoko v kožo in jo nahrani z naravnimi vlažilci kože. Izboljša teksturo in tonus, ki zapustijo kožo svilnato mehka.

 Serum je prijetnega vonja, že zelo majhna količina izdelka zadostuje za celotni predel dnevne nege obraza. Priznati moram, da produkt naravnost obožujem. Kožo prijetno in kvalitetno nahrani. Celo nepravilnosti na koži in hitrejše celjenje mozoljčkov, je zanj mala malica. Serum kože ne masti, svilnato, kompaktno strukturo, pa pusti na koži. Pomankljivost izdelka je le ta, da ga je moč dobiti le pri Herbalife distributerjih, a žal je na voljo le v Ameriki.

Radiant C Face Quencher

Osvežujoče razpršilo zagotavlja dehidrirani koži dovolj vlage in vitamina C, hkrati pa osveži videz ličila. Očarljiv, aromatičen vonj. Spritz na Radiant C Face Quencher takoj ohladi in poživi kožo in je na vodni sestavi. To je osvežujoča, dišeča vodica, ki deluje kot naravna "klimatska naprava". Poživi in je primeren za ženske in moške. Ker  je na vodni osnovi, tako ne bo škodoval pričeske ali obleke, in dejansko pomaga make-up-u  da ostne lep in svež čez ves dan.
Za najboljše rezultate uporabljamo skupaj z Radiant C Daily Skin Booster in drugimi Radiant C izdelki.





Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar