sreda, 10. december 2014

Bleščeča na vsakem koraku

Pred tabo je najbolj razburljiv mesec, zato si daj duška in čisto vsak dan uživaj v sijočih materialih, ki jih za popoln dotik začini še z razkošnim perjem in umetnim krznom.






















Po črno rdeči kombinaciji v tem času zelo radi posežemo. Tokrat nosim top z bleščicami in okrasnimi cekinčki, črno mini krilo, ki je ob robu modela plast prosojnega tila. Rdečo nit pa nosita tu kratka jakna iz umetnega krzna in salonarji s peto.




















Črna in srebrna, da dodamo ščepec lesketajočega decembra v naš look. Obleka z dolgimi rokavi  z izresi. Za svečan pridih sem dodala srebrni pas ter salonarje, brez rdeče šminke pa seveda ni šlo.

Naslednji vikend lahko dodaste stylingu rdeč šal in čevlje ter tako ponovno ustvarine nekaj novega.  




Seveda ni nujno, da se poslužujete samo po rdeči in črni barvi! Celo dobrodošla je popestritev mrzlih dolgih dni. Kaj pravite na modro kombinacijo? Jaz sem definitivno za! Kroj in barva obleke kričita po pozornosti nosite, pa jo lahko tudi v toplejših dneh in prej pajkic. 


Imate že dovolj idej? Ste se že odločile kaj boste oblekle za najdaljšo noč v letu?
;) Se mi je zdelo, gremo naprej. 

Za vse damice ki se nikakor ne morete ločiti od hlač.

 





Za ljubiteljice kratkih oblekic en majčken nasvet- izberita takšno, ki lepo poudari vašo postavo ter izognite se črni. Bo šlo?





Če boste zadnje minute odštevale na toplem in malce razkošnem vzdušju, pa le posezite po dolgi, preprosti večerni obleki.

 




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Nakit, styling & model - Sara Savnik
Foto- Samo Trebižan
Nohti - Petra Gregorič- Barok

1 komentar: