ponedeljek, 12. januar 2015

Družina Herbal Aloe

Kot sem vam obljubila, vam ponovno posamično predstavljam izdelke, ki večina časa kraljujejo na moji polički razen, ko testiram druge izdelke. Negovalna zeliščna kozmetika za telo Herbal Aloe, ki je BREZ PARABENOV in SULFATOV. Izdelki so zelo nežni in primerni za vsakogar. Izdelki Herbal Aloe, ki se uporabljajo dnevno, pomagajo ohranjati kožo očiščeno, navlaženo in nežno odišavljeno. Zelo mi je všeč vonj in tekstura izdelka, že manjša količina ustvari dovolj pene in zadostuje za moje dolgooo telo ;)
Izdelki  te linije so svežega čistega vonja, s kančkom osvežujočega limoninega cveta in medene rose. Med ključnimi sestavinami so olivno olje, bogato karitejevo maslo in sproščujoča aloja vera. Izdelki so brez sulfata, vsebujejo nežne čistilne snovi, ki so pridobljene iz rastlin in očistijo kožo, ne da bi pri tem odstranile s kože naravno potrebne lipide.


Herbal aloe losjon za telo je še en izdeleK iz prej omenjene družine, ki ga obožujem. Losjon za roke in telo ter sproščujoč gel navlažita kožo, da je mehka in gladka. Spremlja me na vsah snemanjih, fotkanjih in potovanjih. Je odličen produkt takoj, ko s kože sperete morsko sol, lahko losjon uporabite kot sredstvo po sončenju.  Tako da zadnji 2 leti na dopust ne nosim posebnih kremic za po sončenju, ampak uporabim kar tale losjon.  Všeč mi je vonj, ker je izredno svež, nevsiljiv ter se na koži obdrži še dolgo po tem, ko se vpije. Kožo nahrani, a se hitro vpije in ne pušča sledi ali mastnega občutka, kljub sestavi, ki jo ima. 



 Ne smem pozabiti še na nepogrešljiv gel iz aloje, nepogrešljiv na potovanjih in vsakodnevnih opravilih. Nahrani, in navlaži kožo, ki so jo prej opekli sončni žarki, piki žuželk, opekline ter celo zvini.  Bogat gel iz aloe vere in rastlinskih snovi kožo pomiri in navlaži. Formula je brez vonja, brez sulfatov in parabenov. 

Izdelka sta: klinično testirana,
varna in nežna za vso družino, brez sulfatov in parabenov, brez dodanih barv in barvil, svežega in čistega vonja.
Linija teh izdelkov je testirana samo na ljudeh. Na njih boste opazili znakec “prečrtan zajček”!



POMEMBNO OBVESTILO!



Novo leto temu primerni so tudi novi začetki in ker vemo kako zelo si vsi želimo razvajanja in majhnih pozornosti smo vam ekipa Good 4 u pripravili prav posebno razvajanje v mesecu januarju Skin Party! Razvajali bomo kožo našega obraza z najnovejšo kozmetiko na našem trgu. Torej pridi, razvajaj se in oceni! Tvoje udeležbe bomo zelo veseli.

Razvajali se bomo  v Ajdovščini še nekaj prostih mest tako, da nam le piši, GOOD-4-U-Ajdovščina ali 031 689 349 razvajali bomo tudi v LJ.



 
Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara


2 komentarja:

  1. Sara tvoj blog je super!
    Tudi blog,sam je tvoje delo?

    OdgovoriIzbriši
  2. Najlepša hvala. Tako je blog je moj- naš saj nas ustvarja nekaj pridnih rok te čudovite objave, ki jih lahko vsak teden prebirate. Sodelujem z različnimi fotografi, pri sami postavitvi, organizaciji člankov, vsebin in fotografij pa mi pomaga pridna in lepa čebelica Nina ter po novem fant Mitja.

    OdgovoriIzbriši