ponedeljek, 5. januar 2015

Nega obraza

Nego obraza je potrebno jemati resno. Lepa polt je znak mladosti in zdravja in krepi občutek lastne vrednosti. Nega obraza lahko prelisiči naravo in vpliva na stvari, ki niso predvidene v genetskem načrtu. Danes vas bom pobližje seznanila, katere izdelke uporabljam za čiščenje kože vsakodnevno.


NouriFusion multivitaminski losion za čiščenje kože bogat čistilni losjon vzdržuje kožo vlažno, mehko in gladko nežno odstrani ličilo in nečistočo. Z izdelkom sem izredno zadovoljna. Pri čiščenju kože zjutraj in zvečer uporabim 2 vati za vsako polovico obraza svojo- tako se izognem nepotrebnemu prenašanju nečistoč iz ene polovice obraza na drugo. Zadostuje 1 dozirnik iz punpice na potisk in kožo temeljito očisti. Brez težav odstrani tudi profesionalne make upe, ki mi jih ustvarijo na modnih revijah in snemanjih. Zelo mi je všeč nežen in nevsiljiv vonj izdelka prav tako je struktura produkta lahka in svilnata ter kože ne masti.


NouriFusion Multivitaminski tonik osvežilen tonik, ki kožo zelo dobro kožo navlaži in osveži, odstranjuje nečistočo in ne vsebuje alkohola. Enako kot pri čistilnem losjonu uporabim tudi tonik. Zelo majhna količina je potrebna, da začnem in zaključim zadnji del čiščenja obraza vsakodnevne nege.




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar