petek, 9. januar 2015

Skok v kopalnico

CV-Cadea Vera

Dvo fazni odstranjevalec ličil za oči. Kupila sem ga v sili naglice, ko se mi je mudilo. Deklaracija zagotavlja, da odstrani tudi vodoodporni make-up in ker sem ravno hitela iz photoshootinga in na sebi imela profesionalni make up, sem bila prepričana, da ga bom zvečer v kampu odstranila brez težav.  Prozorna faza vsebuje izvlečke Aloe vere in pantenola, ki kožo vlažita, modra faza pa rastlinski skvalen iz oliv, ki neguje trepalnice. Izdelek je primeren tudi za uporabnice leč ter dermatološko testiran. Pred uporabo embalažo pretresemo, da se fazi med seboj dobro premešata in vsebino nnesemo na vatirane gobice. Jaz vedno uporabljam 2, za vsako oko svojo. 


No, moja ocena izdelka je takšna. Všeč mi je manjša embalaža, primerna za potovanja 100ml, izdelek je brez vonja. Tudi dozirni pokrovček je praktičen, ker deluje na preklop in je uporaba varčna. To je pa tudi od plusov skoraj vse. Kljub temu, da  na embalaži piše, da kože ne masti, pusti zelo mastno sled okrog oči. Izdelek ne odstrani navadnih ličil, kaj šele vodoodpornih. Sama sem ga uporabljala vključno za »prvo« odstranjevanje očesnega make upa, nato pa nadaljevala z čistilnim losjonom in tonikom NouriFusion podjetja Herbalife. Izdelek je cenovno zelo ugoden, a mene je zelo razočaral tako, da se za ponovni nakup ne bom odločila.

Moja ocena izdelka 1/10


Predstavila bom še 2 poletna izdelka, gel za tuširanje in piling za telo Senses – Lagoon podjetja Avon, ki sem ju prejela za rojstnodnevno darilo. Za velike potrošnike zelo praktično, saj vsebuje šampon 500ml bogate modre vsebine, piling pa 200ml. Všeč mi je ime in barva izdelka, tudi embalaža je zelo prijetna za oko. Gel za tuširanje me nikakor ni presenetil, vsebuje vitamin E, vonja skorajda nima, ob manjši količini nanosa izdelka na gobico za tuširanje, me celo  spominja na kemičnega. Se pa zelo lepo peni in naredi veliko, veliko pene.


Piling prav tako nima posebnega vonja, kot gel za tuširanje, ima pa izredno nežno sestavo zrnic, ki kože ne poškodujejo, osebno me moti, da je teh nekoliko premalo, želela bi si jih več. Da izperete piling ne potrebujete večjega napora, saj se izpere brez težav. Malček me zmoti to, da je koža po uporabi izdelkov dehidrirana in kar kliče po bogati kremi ali olju. Sama sem zmešala 5 velikih žlic karitejevega masla ter 4 žlice mandljevega olja v posodico, premešala in nanašala po tuširanju, zvečer pred spanjem.

Izdelka me nista posebno navdušila sta pa zagotovo popestrila poličko v opalnici. Sama se za nakup ne bi odločila.

Moja ocena izdelka:
Gel za tuširanje 1/10
Piling za telo 3/10

Ni komentarjev:

Objavite komentar