nedelja, 31. avgust 2014

Ta mesec pod žarometom

Bodi na tekočem in žarečem, spremljaj nas na Facebook profilu ali Instagramu. Sledi našim dogodivščinam. Preberi najbolj sveže, žareče, modne in lepotne novičke, ki jih ustvarjamo zate. Tokrat smo samo zate pripravili svež pregled foto lumparij, ki smo jih naredili v mesecu avgustu.

 
Malo smo praznovali, če bi si radi osvežili spomin vabljeni, da ponovno preberete ta članek 


Počeli smo vse in še več! Žal sem se v zadnjem in mojem mesecem poletja
poškodovala v prometni nesreči, in marsikaj je bilo, in še je postavljeno na igralno kocko. Med drugim, je bil tudi naš Spotlight blog. A s tako odlično ekipo, nam je le uspelo. Pred tabo je 18. objava.Dolgčas sem si preganjala s prebiranjem knjig in pisanjem novih objav za blog. :)
NI IZGOVOROV! Čeprav so posledice boleče! Ampak se je splačalo…
Če imaš fanta health coach-a, ti pač ni prizaneseno nič! Če si pa trmasta levinja, te pa tud opornica in »majave« vratne vretence ne ustavijo. Šmarna je bila  najina!Tokrat je pridna Petra iz Baroka poskrbela za strupeno-zdravo zeleno. Barva, ki res ne more ostati neopažena.Utrinek 23.8 dobrodelnega teka DOBRO TEK = 5 km, dobrodelni tek za zdrav in aktiven življenjski slog! Organizirano s strani Herbalife Neodvisnih Distributerjev in izveden ob 85-letnici ustanovitve Mladinskega doma Malči Beličeve ter 20- letnici delovanja Herbalife Family Fundation. Želja je bila, da na prijeten način združimo dobro s koristnim. V slogu- Pridite, tecite in pomagajte!Ni bil zajtrk v postelji, se je pa potrudi, 
ko sem bila jaz še v pižam,i a globoko v delu.
Seveda, sem pridno pripravljala nove članke za Vas. 


Za vse, ki z nami pridno vadijo, skrbijo za svoje zdravje in kondicijo samo malo razvajali! Po FIT CAMP-u smo organizirali MEGA SHAKE PARTY, za vse pridne švickote !!!
Vsak, je prejel še meritve z TANITO – telesni analizator ter zelo zanimive in koristne informacije na temo zdravega načina življenja.
Ob dobri družbi, glasbi smo skupaj preživeli dobro urico.


Po dooolgem času spet nekaj malega ustvarjam-kolikor le lahko Za vse moje pridne, lepe, posebne & unikatne kupce.
Ker si unikatne osebe zaslužijo unikatni nakit & unikatno pozornost :)

 


  

Čeprav oblačno in malce deževno nedeljo, smo maksimalno izkoristili za pobeg na lepše. Potepali smo se po Vršiču, obiskali izvir Soče, Lepeno…Preživela odličen večer v odlični družbi. Iskrena hvala vsem 4 mojim sončkom  za čudovito večerjo in presenečenje.:D
Sanje, plani & načrti dobivajo pravo podobo, padle so tudi odločitve & vse kar vam bom izdala je samo tole JA BO!!!! Za vse ostale informacije pa boste morali slediti na FB profilu Modno Oblikovanje Sara Savnik https://www.facebook.com/pages/Modno-Oblikovanje-Sara-Savnik/299685323521012?fref=nf

Zate smo v prvem mesecu pripravili kar 18 objav ter prejeli  več kot 4400 obiskov . Seveda gre velik HVALA vsem, ki nas spremljate. Veseli bomo, da postaneš naš redni spremljevalec.  Delfinčkiiiiiiiii! Vse v stilu,  hvala mali princeski Kiari,ki je zadela moj okus v nulo! In seveda pridni&zabavni Petri iz Baroka!

 Moj srečni dan!!Videla sem delfine :D V Piranu na 8. Dan Delfinov, nato  pa proti NG čakala naju je modna revija, kjer sem se  predstavila kot model, modna oblikovalka & prva Kraljica Vrtnic.


Lepe pozdravčke iz Pirana! Včerajšnji dan je bil milorečen leteč ena izmed destinacij je bil tudi Piran in obisk 8. Dan Delfinov, katerega sem se udeležila kot ambasadorka delfinov. Sončece je včeraj pokazalo svojo moč in temu primeren je bil tudi styling.
Kot vidite lahko končno pohajkujem brez opornice nositi jo moram le še med vožnjo. Obenem bi se rada zahvalila vsem za tako lepa in pozitivna sporočila, ki so zagotovo pripomogla k še hitrejšemu okrevanju. Naslednji teden me čaka še nekaj pregledov & preiskav zato stiskajte pesti, da bodo izvidi fantastični!

Dovolimo pa ti, da pokukaš na instagram Sare, Nine in Samota- ustvarjalcev Spotlight-a, in preveriš kaj vse se je dogajalo v našem prvem mesecu pod žarometom. Prilagamo še linke, kje nam lahko sledite, na FB profilih, Instagramu  http://instagram.com/sarasavnik in Google +. 


Moj najljubši mesec se izteka :D Mesec avgust je bil neverjetno zanimiv, pester in razgiban –kakšen dan je bil prav ekstremno tempiran in po slikah sodeč lahko tudi sami presodite, da dolgčas nam res ni bilo zato bom nekaj pripetljajev objavila in se podrobneje razpisala v naslednjem mesecu in objavah,  ki je pred nami. Lepo nedeljo vam želim & ne pozabite nas obiskati na modnem blogu! Se beremo jutri!


Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Slike- osebni arhiv- FB&Instagram
Nohti : Petra Gregorič

Ni komentarjev:

Objavite komentar