sreda, 6. avgust 2014

Modni dodatki...pika na i izgledu

Modni dodatki so vedno bili in vedno bodo zelo pomemben modni trend, ter tista pika na i našemu izgledu. Predvsem v norem, modernem času, ko so študijske obveznosti, družbeni dogodki, sestanki, zmenki, družinska srečanja in ostali pomembni opravki, ko moramo izgledati vrhunsko del našega vsakdanjega življenja. Z njimi poudarimo, nakažemo pozornost delu telesa ali preusmerimo, skrijemo kako pomanjkljivost,  predvsem pa se z njimi izražamo. Ne obremenjujte se po nepotrebnem, da nimate za vsako zabavo, posebno priložnost, zmenek ali večerjo nove obleke. Zamenjajte in dodajte le modne dodatke in vsak dan ali večer boste ponovno zažareli v novi podobi. Z nečim novim na sebi, pa se ženske vedno počutimo malce posebno.

Primerno izbran nakit je najboljša družba obleke. Z modnimi dodatki lahko poljubno čarate, saj oplemenitijo in dajo piko na i celotnemu videzu. Hkrati pa so veliko cenejši kot oblačila.





Izvirna broška je popolnoma vsestranska, nosite jo lahko pripeto na srajci, klobuku, torbici ali zavihku jakne.
























Vrednost bogatega koktejlskega prstana sploh ni pomembna, važno pa je da pritegne veliko pogledov. Poiščite takega, ki bo zanimive oblike in barve, ter ga bo zaradi tega težko spregledati.





























Velika sončna očala so prav tako nepogrešljiv modni dodatek, hkrati pa nas ščitijo pred nevarnimi UV žarki in ustvarjajo bolj skrivnosten videz.
 



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

  Sara




FOTOGRAFIJE - OSEBNI ARHIV
                           - Luka Podgornik


Ni komentarjev:

Objavite komentar