petek, 17. oktober 2014

HERBAL ALOE- šampon in balzam

Oba produkta redno uporabljam že več kot leto in pol in sta moja najljubša produkta za nego mojih dolgih las. Obožujem vonj in teksturo izdelkov, potrebna je izredno majhna količina. In rezultati so resnično vidni po prvi uporabi. Lasem dajo lep, zdrav, sijoč videz, vonj pa ostane v laseh. Lasje so po uporabi na otip zelo mehki.


Balzam večkrat nanesem na suhe lase in ga pustim učinkovati kot masko. Moram priznati, da sem pred odkritjem linije HerbalAloe preizkusila veliko proizvodov, zaradi manekenskih obveznosti, raznih snemanj in modnih revij, pa so moji lasje toliko bolj podvrženi cepljenju in lomljenju, a rezultatov prej ni bilo.To je moja naravna barva las, prav tako dolžina, ne nosim nikakršnih podaljškov.


Sama redno pockrljam moje lase z maskami in olji, nasploh pa imam goste lase. Odkar uporabljam ta dva produkta imam polovico izdelkov manj za nego in kuro las.

KLJUČNE PREDNOSTI IZDELKOV :
Izdelki so brez parabenov in sulfatov. Vsebujejo nežne čistilne snovi, ki so pridobljene iz rastlin in očistijo kožo, ne da bi pri tem odstranile s kože naravno potrebne lipide. Šampon in balzam ob sočasni uporabi zmanjšata lomljenje las in okrepita lase. Izdelki so iz svežega čistega vonja s kančkom osvežujočega limoninega cveta in medene rose. Med ključnimi sestavinami so tudi olivno olje, bogato karitejevo maslo in sproščujoča aloja vera. Lasje so po prvi uporabi 10-krat močnejši in 90% zmanjšano lomljenje las.


Moj rezultat z našo linijo izdelkov Harbal Aloe :
Ko mi je  na eni izmed modnih revij "strokovnjak" na svojem področju zažgal lase mi ni preostalo drugega kot, da ostrižem poškodovan del in ko sem s strahom odšla k frizerki mi ta odvrne, da imam očitno zelo kvalitetne izdelke, da so lasje zdravi in nahranjeni po 1. uporabi.
Dokaz da naši izdelki odpravijo napake "velikih mojstrov"!
Hvala Herbalifu za tako odlične in kakovostne izdelke!
Sedaj se ne čudim manekenskim kolegicam, ki me obtožujejo nošenja podaljškov. Kvaliteta je vidna!! S pravimi in kvalitetnimi izdelki podaljškov pač ne potrebuješ!!


V naslednjih objavah vam bomo predstavili celotno kolekcijo HEBAL ALOE. Sledite nam  in izvedeli boste kako, do sijoče in lepše kože že po prvi uporabi! 



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Foto- Samo Trebižan, osebni arhiv 

1 komentar: