petek, 3. oktober 2014

Angels of the sea


Model predstavlja kratko obleko, kot osnovo, v 3 različnih barvnih odtenkih modrega satena, ter melirane resice, ki padajo čez osnovo in se po obleki prepletajo do tal. S tem uprizarjajo morje, valovanje, to neskončno modrino.  Drznila si bom reči, da predstavlja elegantno, moderno morsko deklico.


























Podobo modela sem zaključila z modnim  unikatnim nakitom perl, kot popestritev in dodaten pečat, uhančki in zapestnica. Tale kreacija je moj pravi ponos in vsakokrat, ko jo imam možnost obleči se počutim fenomenalno! 




Iskrena hvala vsem, ki nas spremljate, berete, gledate, komentirate, sledite & delite naše objave naprej! Tiste imamo za ščepec še bolj radi! Žarite z nami pod našim žarometom še naprej!


Za Vas smo pripravili majhen preizkus,  želimo izvedeti katera izmed objav vam je najljubša, in zakaj. Delite objavo – ikono za direktno povezavo na FB imate pod vsako objavo, v objavo pa nas navedite »Modno Oblikovanje Sara Savnik in najboljša objava na blogu je….« Prav tako lahko svoj komentar pustite v katerikoli izmed vam ljubim objav.  2 najbolj zanimivi objavi bom nagradila z posebnim paketom unikatnega nakita. Vaši podatki morajo vsebovati resnične podatke anonimneže in profile brez fotografij ne bomo upoštevali!  nagradno-raziskovalna igra velja do 11.11.2014 nagrajenca pa bomo objavili prav v objavi na blogu!!



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara


Nakit, model, dress- Sara Savnik
Foto- Samo Trebižan

1 komentar: