ponedeljek, 6. marec 2017

Zakaj se moraš spraviti v akcijo?


Ni potrebno, da izbereš najbolj drage kose, da se boš končno spravil/a v formo. Čeprav roko na srce so zelo dobra vzpodbuda. Biti fit še ne pomeni, da moramo zapraviti goro denarja in članarin! Za dobro športno opremo spremljaj popuste ali se po opremo odpravi v outlete.  Pobrskaj in spremljaj popuste zagotovo se bo kaj našlo.

Vadi brezplačno po vsej Sloveniji imamo brezplačne FIT CAMP vadbo (ali pa plačaš 5€ ali za strošek telovadnice) in vadi v skupini skupaj z ostalimi udeleženci. tek, kolesarjenje in rolanje te nič ne stane, če opremo že imaš.

In nenazadnje vadi z mano! Kmalu predstavim moje vaje, ki jih prakticiram vsakodnevno. Ni pomembno koliko imaš časa pomembno je koliko volje po spremembi imaš!


Če bi celotno zimo preživeli kot medvedki v zimskem spanju le, da bi se kratkočasili pred tv-ji, bi na spomlad najverjetneje vse zgrabila panika! Tudi rezultati verjetno ne bi bili najbolj briljantni. In nikar se ne tolaži, da saj si suhica tvoj procent maščobe je lahko celo 2 x večji kot pri osebi, ki ima 10-15 kg preveč, prav tako poglej v zrcalo vidiš vse te ogrce in mozolje... hja tudi na obrazu se žal zrcali tvoja prehrana in gibanje, ki ga namenjaš svojemu telesu. 

Nikoli naj ne bo izgovor nimam časa! Halo imaš ga! Le vzeti si ga nočeš. Bodimo močnejši od svojih izgovorov. Naredi to zase in svoje telo. 


Predstavljam ti vaje, ki ti bodo vzele le 8 minut na dan!! Na začetku kasneje pa boš svoj trening od delala v 5 minutah 

1 - odpiranje - zapiranje knjige 30x.

2 - pobiranje jagod 15x na vsako stran

3 - trebušnjaki 30x

4 - dvig trupa 15x

5 - jump & jacksom 24x

6 - ženski skleci 15x

7 - počepi 30x

8 - dvig medenice 30x



Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar