petek, 10. marec 2017

Hipno Fit Planer


Z novim letom vsi sprejmemo nove zaobljube, cilje in plane, ki jih želimo doseči. Velikokrat prehitro obupamo. Nad našim rezultatom, pot je predolga do cilja a pri tem pozabimo, da obupamo nad sabo. A prosim nikar. Verjemi vase, da lahko dosežeš zastavljene cilje ne glede na veličino ali dolgo pot, ki nas čaka. Naj bo letos vse drugače. Ampak res drugače. Z mojim Mitjam sva se odločila, da bo to leto najino. Zakaj ne bi bilo tudi tvoje?



Hipno fit planer sem prejela nekaj dni pred božičem.  Že prej sem objave videla na Facebooku in priznam, da me je zanimala njegova notranjost. Kakšen pravzaprav je Hipno fit planer, kaj vsebuje, kako mi lahko pomaga, kako lahko jaz z njim pomagam mojim uporabnikom do Level 10 rezultata? No vesolje je poskrbelo, da je s pomočjo Irene in Kaly prišel v moje roke. Waaaw!!! Priznam zelo zelo  zelo sem se ga razveselila.  


Ker že kar nekaj tednov pišem vanj in ga pridno uporabljam ob enem pa dobivam kopico sporočil in vprašanj o tej srebrni knjižici je že skrajni čas, da kaj več povem. No pa začnimo :) Najprej me je seveda očaral sam izgled. Srebrne platnice delujejo tako elegantno in nič kaj dolgočasno in športno in ravno to mi je zelo všeč. No naj povem, da tudi nad notranjostjo in vsebino nisem razočarana. Preplet mojih barv je pravi balzam za dušo.


Odtenki modre in vijolične neverjetno lepo poživijo navadno dolgočasne črno bele planerje. In zakaj bo srebrni planerček vaš tesni sopotnik? Ker boste vanj lahko zapisali vse vaše obveznosti, plane, obroke, malice, vodo, prehranske dodatke, počutje, sproti izpolnjevali nakupovalne lističe in nujne zadeve, si vzeli trenutek zase in se na koncu dneva zahvalili.




Planer vsebuje tudi posebno pogodbo fit rezultata, ki ga želiš doseči, tabele meritev in živil, strani za zapiske, jedilnike, recepte in CD hipnoze. Da vse to ti ponuja Hipno fit planer! Če kljub temu nimaš motivacije, te skrbi kako začeti.. ne skrbi. Že večkrat sem omenila, da zapisana beseda veliko bolj drži in tudi sami tako opazimo kje ga v prehrani ali vadbi »kiksnemo« in nič ni narobe, če smo iskreni. Z vsakim dnem se lahko izboljšamo. Vzamemo 15 minut za izpopolnjevanje planerja in našo hipnozo. Osebno ga izpolnjujem vsak dan in planerček mi odlično pomaga pri mojih 30 dnevnih izzivih, nakupovalnih listkih, ker jih sproti lahko dopolnjujem, točno vem koliko vode sem popila, jedilnik in najljubše recepte delim na enem mestu in si dan popestrim z vzpodbudno motivacijsko misel dneva. Z zapisi vanj si pomagam, da sem še bolj natančna in dosledna  pri mojih opravilih, jedilnikih in vadbi.

Hipno fit planer priporočam tudi vsem moji pridnim uporabnicam moje vadbe in delavnice zdrave in uravnotežene prehrane. 
Hipnozo - priložen CD poslušam najpogosteje zvečer ali ob prostih dopoldnevih in to je čas, ki ga namenim sebi, svoji duši, da se umiri po pestrem in napornem dnevu, večkrat si prižgem kako dišečo svečko in skrbi odplavajo daleč stran in takrat ne obstaja nič drugega kot le SARA - JAZ! :) Priznam nekajkrat sem si hipnozo privoščila v topli kopeli z ogromno pene in svečkami seveda. ne pozabi, da si moraš tudi in le zase vzeti čas. 
Če ga še nimaš nikar ne odlašaj z nakupom ekipa Hipno fit planerja ti z vpisano kodo SARA ponuja 5% popust ob nakupu. Tako, da brez izgovorov se mi pridruži pri izpolnjevanju in gremo skupaj do fit rezultata!
Naročiš ga lahko kaj tukaj.

tukaj












 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik


Ni komentarjev:

Objavite komentar