sreda, 8. marec 2017

Se še spomniš novoletne zaobljube?


Se še spomniš svojih novoletnih zaobljub? No le 8% ljudi jih izpolni tako, da verjamem, da če nisi med njimi...se jih zagotovo ne spomniš. Novo leto še prihaja - 2018 ;) ampak zakaj bi čakali na novo leto, če lahko začneš že danes! Namesto shujšala bom 10 kg reci pila bom več vode, jedla bom več zelenjave, 2 x tedensko bom imela vegetarijanski dan, 3x tedensko bom obiskala Rožnik....

Sledi nekaj najbolj preprostih in enostavnih nasvetov kako vse sploh začeti! In bila sem zelo mila kot lahko vidiš.


Ne uživaj belih rafiniranih izdelkov, ne pij sladkih in gaziranih pijač. Tu lahko narediš ogromno, sladkaj se le en dan v tednu vendar to naj ne bo "požrem vse kar vidim" dan.




Solati in drugim jedem dodajam rdečo papriko, saj  pravijo nutricionisti, da vsebuje več vitamina C kot pomaranča. Ne pretiravaj z olji. Najboljša rešitev za polivko je kajenski poper. mleta paprika in sok limete ali limone.
Če piješ mrzlo vodo preden se lotiš telovadbe lažje telovadiš! Tako kot metin čaj tudi melona pomaga odplakniti vodo, ki se zadržuje v telesu.



Največja in najbolj neumna izjava deklet je, da ne hodijo v fitnes in ne telovadijo ker se bojijo, da bodo postale mišičaste. LOL 3x tedenski obisk fitnesa iz tebe še ne bo naredil bodybuilderko. 
 Zajtrkuj! Mislim, da mi več ni potrebno dodati. Prav tako si pripravi malice za v službo, faks ali ko si na poti. Petrol prigrizki tukaj odpadejo! 

Če ti primanjkuje motivacije se poveži z kako pozitivno skupino skupino, ki ima enak ali vsaj podoben cilj kot ti. Poveži se z ljudmi, ki te bodo motivirali in vzpodbujali in ne obratno!

S pravilno hrano 80%, s treningi 20%, počitkom in 100% motivacijo dosežeš videz,ki si ga želiš.







Lep modni in fit pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar