petek, 17. marec 2017

Nasmehi in objemi


Nasmehi niso nič posebnega. Vendar v življenju vsem naredijo ogromno dobrega. Ponudijo varnost in toplino, so najlepše darilo, ki ga lahko nekomu pokloniš to je objem. Je brezplačen, univerzalne velikosti in lahko ga vrneš. 

Daj si več tistega kar te osreči. Naloži si zvrhan krožnik le - tega ali do roba napolni martini kozarec in izpij na dušek. Do dna. Ni omejitev so le v naših glavah. 
Strah je naša največja ovira. 
In kaj je strah? Le občutek ! Srce razbija, kot da ga bo razneslo, v trebuhu nastane kepa zaradi katere ne veš ali boš bruhal ali skup padu. Ampak, če odvržemo strah, obrnemo novo stran, pogledamo iz druge perspektive. Kakšni smo, ko smo srečni? Ljubljeni? Ko nas ljubezen objame? Srce razbija, v trebuhu je čutiti metulje, dih zastaja... A tega nočemo nikakor izpustiti iz objema! 


Vse je odvisno od nas samih! Zato sem se že pred časom začela izogibati in ignorirati ljudi, katere energija, jamranje in negativa mi ne odgovarja. Takih ljudi nočem in ne rabim v svojem življenju. rabim pa takšnih ob katerih čas prehitro beži, od katerih dobim največjo in najboljšo energijo, so moj polnilec, od katerih objemov ni nikoli preveč in od osebe katere poljubi so najslajši. Nasmehi in objemi  pa iskreni, navihani in topli, pa naj bo njegov, očetov, mamin, bratov, prijateljičin ali male sosede in nečakinje. 

Dan je lepši če ga začneš z nasmehom. Delo se lažje opravi, če te veseli. Z nasmehom nekomu nevede polepšamo dan. Tako majhen dodatek, ki nikoli ne gre iz mode. Nasmej se!
Nasmehi in objemi nas omamijo. A te opojnosti se človek zlepa noče otresti. 


Naj danes tvoj objem sprejme objem nekoga. In ustnice poljubijo ljubljenega.

Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik

1 komentar:

  1. Lepo napisano.
    Nasmehe in objeme spremlja tudi strah in žalost skupaj tvorijo življenje in zelo tanko meja med enim in drugim.
    Tudi sama se izogibam jamranju, stokanju in negativi,ki vsekakor vpliva na moje vsakdanje nasmehe in objeme... pa vendar je del tega tudi življenje, žal

    OdgovoriIzbriši