ponedeljek, 8. avgust 2016

Solkanski most


Ker imam danes rojstni dan naj bo ena izmed drugačnih objav se strinjate ;)


Miss Universe 2013 Sara Savnik nikoli ne počiva. Aktivna kot model, ambasadorka zdravega načina življenja ter modna oblikovalka nakita in oblačil vztrajno in hitro širi svojo linijo majčk SARA SAVNIK BY AMEMAIA, ki jih lahko vidite. Po prvi liniji ženskih modelov prihaja te dni tudi moška kolekcija, kolekcija hlač za ženske in modne kape.
Ker je te dni Sara zelo aktivna tudi s slikanjem kolekcij ter pripravami modnih revij smo izvedeli kaj vse se je dogajalo na zadnjem slikanju. Pogumna lepotica se je brez strahu povzpela na Solkanski most natančneje splezala v Solkanski most brez kančka strahu pred višino in pri tem riskirala svoje življenje.
"Poslikali smo še zadnjo kapsulo trenutno sveže natisnjenih majčk in s fotografom Lukom Podgornikom sva se odpravila k Soči. Ker je Luka domačin pozna vse dobre lokacije in na najino srečo in presenečenje so bila vrata odklenjena tako, da je bilo potrebno le malo plezalnih spretnosti in bila sva na ciljni točki. Razgled je od tam božanski vse mirno in sproščeno", nam je zaupala Sara.
Seveda brez previdnosti ni šlo je poudarila Sara saj nikoli ne bi tvegala ali ogrožala svojega zdravja in življenja. Smo pa izvedeli, da missice prav nič ni strah višine saj je njena dolgoletna želja prav skoz z Solkanskega mosta seveda na vrvici.






Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Foto - Luka Podgornik

Ni komentarjev:

Objavite komentar