ponedeljek, 01. avgust 2016

Kratek oddihTrenutno uživam na kratkem oddihu na obali. Sproščeno vzdušje čeprav dežuje me dežne kaplje prav nič ne motijo ravno nasprotno zdi se mi kot, da bi pisala v ritmu dežnih kapelj. 
Zunaj na terasi uživam ob kozarcu ohlajene vodke z limonino travo, moja ljubezen spremlja nogometno tekmo in moji izdelki za voščilnice se sušijo. Vem, da marsikdo zavija z očmi ob misli na dež sploh na dopustu a mene dež zelo pomirja, ne moti me če dežuje tako imam vsaj več časa zase in za ustvarjanje. Obožujem tudi sprehodi v dežju pod modrim dežnikom... sama ali v dvoje. Ob poslušanju dežnih kapelj, ki vsaka v svojem taktu pade na tla se ujame na list ali streho terase.


Ozrem se proti valoviti njivi - valovom morja seveda. Prijetno pihlja, ko ravno zaključujem svoj dan, preverim še nekaj gradiva za blog, si uredim nohte in prižgem dišečo svečko z vonjem jagod.

 Pregledam še zelenico, če moram iz deževja še kaj odstraniti čez noč  in med sušenjem nohtov skiciram štiri kreacije, ki so se mi porodile v tistem trenutku. Odpravim se v spalnico  zvijem se njemu v objem do naslednjega jasnega jutra.
Hlačke - Frutasworld

 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara


Jewelry, styling & model - Sara Savnik
T`shirt - Sara Savnik by Amemaia


Ni komentarjev:

Objavite komentar