torek, 8. avgust 2017

Ogenj in voda




















Ne vem od kod mi to elementarno nasprotje. Ogenj in voda. Mogoče ravno karakteristika mojega značaja. Ognjena levinja trmasta, vztrajna, samosvoja. Toplota ognja v kaminu ali ognjišču sta mi vedno predstavljala moč ne pa tudi strah.  Od nekdaj obožujem sveče. Tako skrivnostno in preprosto  plapolajo, očarajo  z vonjem, s svetlobo in z ambientom. Vedno jih moram imeti nekaj na zalogi. Različnih oblik, barv in pa vonjev seveda. Včasih po več tednov čakajo vpete v dekoracijo, da jih prižgem, spet drugič gredo tako v uporabo.


In voda. Definitivno povezana z mojimi angeli morja – delfini. Ta nežnost, elegantnost in skrivnost. Bistrost in čistost. Lahkotnost in brezmejnost. Ne glede ne stanje. Voda me resnično pomirja. Čeprav me tudi ogenj. Voda odplakne vse. Verjemite le poskusite se oprhati takoj, ko pridete domov iz napornega dela. Obožujem tudi kopeli, ne glede na letni čas le, da je dovolj veliko dišeče pene. Ko se potopim vanjo se mi zdi kot, da me le ta nazaj nežno objame.


















Da velika nasprotna med njima a njuna oblika in energija me sproščeno pomirja v  tej nežni kopeli. Ocean ali bazen, ribnik, potok, fontana ali akvarij ni pomembno. V zmrznjeni obliki je nepogrešljiv v poletnih mesecih v moji pijači saj ne prenesem pitja tople vode v poletnih mesecih. Ter romantična svetloba toplega kamina, ki me pogreje v zimskih mesecih in gracioznost sveče, ki plapola v poletno noč polno zvezd.  











Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar