ponedeljek, 13. februar 2017

Obujanje spominov


Zleknem na kavč pokrijem z odejo in za nekaj trenutkov pozabim na vse ob gledanju ne vem več katerega dela Seks v mestu, ki sem ga že nič koliko krat videla. Po končanem delu v roke vzamem album iz otroških let in ga pričnem listati. Ob listanju pričnem razmišljati o dogodkih, ki so se takrat zgodili in tista prikupna oblekica in dva kodrasta čopka na glavi, pa slikanje tu in slikanje tam. Ob tem pomislim kdaj sem bila na zadnje navihana ne glede na starost in izobrazbo si jo še vedno lahko privoščim. Kako? Z malo dobre volje in z razumno dozo nagajivosti vam bo to polepšalo dan, obudilo spomine in narisalo smeh na obraz.



Za nekaj pičlih minut osvobodite malo navihanko ali navihanca v sebi, ki v vas ždi že od otroških let, ko si se še v vrtcu igrala z punčko preoblačila barbike in zdravila bolno šapico plišastega medvedka, gugala na gugalnicah in se ura in ure spuščala po toboganu. Tvoje najljubše oblačilo pa je bila roza oblekica z rožicami, bele nogavičke in lakasti čeveljčki in spomni se na svoj najljubši avtomobilček  in pištolo ter kolo s katerim si se podil po ulicah pa tudi kazni, ki so te doletele, ko si v vrtcu deklice cukal za lase ali ko so te v vrtcu poslali v kot, ker si malemu prijateljčku ponagajala.





A čas beži dragi in drage moje,  tudi naši problemi bojo kmalu zginili v vrtincu ali sapici. Zato jih dobro izkoristimo, odpravi se do najbližje slaščičarne in naroči sadno kupo ali 4 ,5 kepic sladoleda  z vsemi dodatki, kalorij ne štej, sestavi modelček letala ali lego kocke, kupi si veliko pisano liziko ali vrečko najljubših  bombonov in jih pojej brez slabe vesti, odeni se v roza bluzo,  jopico, šal kar koli,  sestavljaj puzle ali si oglej risanko, lahko sama ali v družbi malih nečakov.  Všeč ti bo priložnost, maš se super hkrati pa ugotoviš,  kako lahko uživaš in se maš lahko lepo vsakem trenutku.






Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik


Ni komentarjev:

Objavite komentar