nedelja, 25. junij 2017

June


Včasih si želim, da bi lahko moje misli blog kar sam zapisal, avtomatsko poiskal slike, ki sem si jih omislila v objavi, na koncu še malo preuredil in jaz bi samo poklikala objavi. Ah ti šment, kljub vsej napredni tehnologiji prenosniki ne tipkajo sami, niti po nareku. Klinc pa taka tehnologija ;) Ampak ne bom se pritoževala, če bi lahko bi si res zaželela dodatnih nekaj urc, ki bi jih lahko milo uporabila za blog, pa novo spletno stran, pa vlog in vse kar mi pade na pamet. Kdo si jih pa ne bi želel. 


Da spet sem to naredila. Žal... Ampak drugače ni šlo. Sem imel malček slabo vest in blog je kar klical po tem, da se vam javim, z vami poklepetam in izlijem dogajanje zadnjih tednov moje odsotnosti. Ne ni lahko, ko ti vest malček pogrize na dušo - Ej Sarčy si rekla, da bo objava. Pa je spet ni... Malce sem odletela. Kam oh zelo daleč, pa spet nikamor. Letalska družba? Brca v ritko - čeprav tega artikla baje js nimam. Destinacija? Iz cone udobja!!

Ej pa ne glej me tko čudno ker ni nobene potrebe! Vem, da se bo usu plaz ? Kje, koga, zakaj, čemu... Ampak - (v tej objavi že en tretji, četrti ampak) boste še malo, malo počakali. Vse je v pogonu, vse je v izpeljavi, v izdelavi in na mojo srečo končno izpeljano (skoraj) Malček bo pa le še treba počakat, ker zdej so itak dopusti ;) 
Skratka ne pobegnem vam daleč, res ne vso mojo to kratko pavzico sem vseeno pisala, snula in čečkala nove objave tako, da jih nikar ne zamudi.  Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!
Objem 

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objava komentarja