sreda, 26. oktober 2016

My day


Nikakor ni enak dnevu. Vsak je unikatno ustvarjen. Včasih skrbno načrtovan in zapolnjen do zadnje minute, drugič popolnoma spontan. In zadnje čase pogrešam čimveč te spontanosti, ki jo premalokrat uvrstim v moj urnik. 


Običajno vstanem med 8.00 in 8.30 in dan začnem z zajtrkom včasih v postelji drugič kar na poti.  (kar pa je vse pogojeno s tem kdaj sem šla prejšnjo noč spat in kakšen imam potek dneva.) Lahko se zgodi, da moje očke ugledajo sončno svetlobo šele koli 9.30.  
Sledi pregled opravil, sestankov in ostalih to do-jev v rokovniku. Če nimam sestankov se odpravim na kak sprehod ali se lotim odpisovanja mailov in sporočil. 


Zadnje čase pa hitim v klub kjer si pripravim zajtrk in tam pričnem dan. Pripravim in odpošljem jedilnike, opravim kak klic z uporabniki. Nato sledi urejanje, slikanje staylingov za blog ali izdelovanje nakita. Čeprav se to "menja" glede na prosti čas in potek dogodkov iz dopoldne na popoldne. 
Od kar imam klub urejam urnike opravil in dogodkov. Tako da veliko blogov nastaja tudi v klubu. 


Po kosilu se vrnem na delo naj bo to risanje skic ali izdelovanje nakita. Če pa sem v klubu imam sestanek ali meritve. Uredim kakšne objave na facebook in odpošljem paketke naročil. Večere preživim v fitnesu, na naših fit campih ali izobraževanjih. Sledi še skok na blog in instagram, kak klic in čas je za kak dober film ali klepet ob dobri družbi polni smeha. 


Ker nisem ravno jutranji človek lahko brez problema delam pozno v noč sploh, če idej ni in ni konca želim dan zaključiti kar se da produktivno. 
Težko opišem kako izgled moj dan. Kar naprej sem v preži za novimi idejami, ko le lahko pišem in čečkam v zvezke, slikam kombinacije in pišem objave.  Ko imam modne revije in slikanje je vse pogojeno s tem in tako nikoli ne vem kdaj se bom vrnila domov. Ampak kaj hočemo ;) ne morem se pritoževati... vsak dan je super dan. 














Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Foto - Luka Podgornik
Hlačke - Frutasworld

Ni komentarjev:

Objavite komentar