petek, 16. oktober 2015

Optika Ibis


Podjetje Optika Ibis, v lasti Davida in Tanje Ferletic, je v relativno kratkem času, od ustanovitve leta 2007, doseglo zavidljive uspehe. V optiki in okulistiki s poslovalnicami v Ajdovščini in Sežani lahko izbirate med korekcijskimi okvirji tudi svetovno priznanih blagovnih znamk (Dior, Hugo Boss, Boss Orange, MaxMara, Max&Co., Carerra, Oxydo …), lahko pa opravite kakovosten okulistični pregled, na podlagi katerega vam bomo izdelali ustrezna očala.



Bistvo sodelovanja je zadovoljna stranka. To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k in priporočajo Optiko Ibis.
Profesionalnost in strokovnost je del njihovega vsakdana in ponosni so na to, da jim stranke zaupajo in se vedno znova rade vračajo.

Zadovoljna stranka je namreč nekaj, za kar so tukaj in jih dnevno navdaja z novo energijo in potrdilom, da delajo prav in da smo na pravi poti.


Letos so najnovejše trende predstavili premierno v prelepem čarobnem ambientu dvorca Zemono pri Vipavi kjer je potekala gala modna revija  »FOR YOUR EYES ONLY – SAMO ZA VAŠE OČI« pod taktirko uspešne modne agencije BKer Nova Gorica smo se manekenke in manekeni sprehodili in predstavili najnovejše trende korekcijskih in sončnih očal.


 Iz lastnih izkušenj lahko povem, da so v Optiki Ibis zelo profesionalni in prijazni. V celoti se posvetijo stranki ji namenijo svoj čas, hitro rešijo kakšno težavo in vam svetujejo pri izbiri vaših "naočnih" modnih dodatkov. Sama sem izbrala model iz nove kolekcije Dior. Toplo priporočam, da obiščete Optiko Ibis in se sami prepričate. 






 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar