sreda, 13. januar 2016

Novim zmagam naprej

Leto 2015 nepozabno, srečno, prepleteno z veliko lepih trenutkov, uspešno, polno potovanj, doživetij. Leto velikih korakov in odločitev. Težko vse opisati z besedami a važno, da ostanejo v mojem srcu in spominih. Potovanje v Ameriko, 3x Šrilanka, Barcelona, Pariz, Nemčije ne štejem več in še bi se kak kotiček sveta našel. Srečanja & spoznavanja novih pozitivnih ljudi, običajev in kultur. A hvaležna sem vsemu tistim, ki so del mojega srca že nekaj let! Toliko se je dogajalo in naredilo. A vedno so bili ob meni tisti, ki mi največ pomenijo. Moja družina in pravi prijatelji. Hvala vam! Moja ljubezen, ki mi je uresničil delček mojih največjih otroških sanj. Odločitev za skupni korak. Poslovne odločitve in novi plani, ki jih želim uresničiti sama ali z najboljšo ekipo. Moj blog Spotlight Sara je letos praznoval prvo obletnico. In pridružil se me je tudi vlog Queen World. Koliko nakita, skic, fotografij in modni revij sem od delala... Presrečna sem.

Naše življenje je naša največja kreacija & zato sem si skreirala leto 2015 najbolje kar se je dalo. A še enkrat bolje bo v letu 2016!
#amazing #year #love #family #friends #brother#live #life #enjoy #bloger #spotlightsara#saraunique💜 #paris #barcelona #germany#srilanka #sararjevo #america #italy #croatia#model #posing #working #fun


Ker vem, da zadnje čase ne objavljam več tako zelo redno obljubim, da bom kmalu bolj in več aktivna. A žal dnevi preprosto prehitro tečejo meni pa se toliko dogaja.  Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar