petek, 27. november 2015

V čem uživam


V čem uživam, kaj me osrečuje? Ljudje, ki jih cenim, spoštujem in imam rada ter mi dajo energijo. Ob kozarcu sveže limonade, ob prebiranju dobre knjige ali ogledu filma s kokicami obvezno seveda.


V modnih revijah po katerih se sprehodim in dobrih  fotoshootingih, naravi in vdihovanju svežega zraka, ob morju na obali, naj bo to sprehod lenarjenje ali namakanje nog ob pogledu na sončni zahod. Dišeče svečke, ki  dajo prostoru mehkobo, čarobnost in vonj. V kreiranju, ustvarjanju, ker je to moj poklic, moj hobi in moja ljubezen.  ob prebiranju dobrih blogov ki imajo osebno noto in svojo pečat. Ob kozarcu dobre penine in mojega vina. 



V  topli kopeli ali v savni. V koščkih sladkega greha čokolade, če ji družbo delajo še jagode je to popolna kombinacija.  V skrbi za svoje telo in zdravje, ker mi ni vseeno kaj  zaužijem in vem, da zdravje ni nekaj samoumevnega. Da sem le aktivna čeprav se mi včasih ne da se kasneje  počutim bolje saj vem, da sem naredila ogromno dobrega zase.  V ogledu dobrih modnih revij. V izdelovanju nakita, ker to je moj svet, moje ideje in domišljija ne pozna meja.  Samo moje misli in občutki,  navdih. V zajtrku  v postelji, ki mi ga pripravi on. Ob  skodelici  dišeče vroče čokolade. V raziskovanju novih mest. Ko se zbudim  v njegovem objemu...  In še bi lahko naštevala,  a pustimo nekaj biserčkov še za drugič.




 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!


Sara

Ni komentarjev:

Objavite komentar