četrtek, 28. julij 2016

Malce barvne terapije


Malce barvne terapije je odlična proti terapija proti sivi in čemerni zimi. Omisli si dodatke v živahnih toplih tonih, ki poženejo kri po žilah, ter s poletnimi motivi, ki nas popeljejo tja nekam, kjer nam, da vedeti, da za dežjem posije vedno sonce.
Moje barve so definitivno modri in vijolični odtenki. In po njih posežem velikokrat.

In še posebno obvestilo.
Za vse, ki niste vedeli DA tudi kratke hlače z ali brez dodatkov swarovski in 7/8 dolge hlače lahko naročite tukaj!!!!

Prav tako obleke v daljši in krajši različici!!!!






 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Jewelry, styling & model - Sara Savnik
T`shirt - Sara Savnik by Amemaia
Foto - Luka Podgornik





sreda, 20. julij 2016

Top v mesecu juniju


Prvo mesto nedvomno zasedajo majčke .
Kako le ne. Modna jutra so sedaj še bolj modna. Polna zanimivih potiskov, sporočil in oblik. Da če jih še nimaš potem nekaj močno močno zamujaš. Hitro klikni in naroči svojo.


Brez knjig v poletnih mesecih res ne gre. Tokrat 2 katere res ne smeš prezreti. Zakaj 2? Ker boš eno "požrla" če si kot jaz v enem dnevu.


Vroče sončece vabi v svoj objem, da moja koža ostane lepa, svilnato mehka in dišeča poskrbi tale losjonček. Za roke in telo Herbal Aloa Herbalife mmmmm.


Esense paletka, ki je ne le praktična in v naravnih tonih pač pa tudi dobro pingmentirana z nekaj bleščečih senčil.

Bleščice v spreju Victoria Secret kaj naj rečem. Bleščeča tekočina z vonjem , ki te nežno ponese v vroče poletne noči.

Dotaknimo se še malo perila. Valda Frutaskeeeee! Pisane, razigrane, sexy in modne. Kaj še dodati? Hitro klikni in si privošči zase in za svojega partnerja.



In na koncu moja Aloa mango Herbalife. Brez nje ne začnem dneva! In to mislim smrtno resno! Osvežilna, zdrava in okusna. Ne ne morem se je naveličati!




Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Jewelry, styling & model - Sara Savnik

Jewelry, styling & model - Sara Savnik
Foto - Luka Podgornik
Hlačke - Frutasworld


ponedeljek, 18. julij 2016

Moda v pisarni




Hura za barve in vzorce v pisarni! Pisani kostimi, ki jih boš lahko nosila tudi posebej -  vsakega s svojo izbrano barvo.
Kostimi že dolgo niso več samo službena uniforma, letos pa velja kodeks oblačenja tudi na ulici. Nujno je upoštevati, da so barve drzne, vzorci čim bolj opazni in da izpod suknjiča kuka dragocena svilena vzorčasta bluza ali le moden športen modrček. No, le pokaži kdo je tu glavni.






















Leopardji vzorec v kombinaciji s črno je letos pravi modni hit. Odkrijte svojo divjo plat tudi z dodatki. Hlače na črto naj bodo krajše in zavihane. Zraven obuj visoke pete in prosojno bluzo, ki jo spredaj zatlači v hlače, zadnji del pa pusti zunaj.























V dolgem krilu ali obleki boš videti zelo zapeljiva. Zgoraj obleci seksi majico s katero boš razkrila roke in ramena.
Če se ti zdi, da vzorca nista povsem združljiva lahko to rešiš z modnimi dodatki v barvi, ki bo povzela vse skupaj v pisano celoto.

Poživimo sivi vsakdan s pridihom fuksije. Sveže, vroče, trendi.
Za vse šefinje – tiste v službi in tiste doma, ki svojo pojavo in izbrano opravo rade presenetite in ste vedno opazne.


 











































Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara

Jewelry, styling & model - Sara Savnik

petek, 15. julij 2016

Candles



Sveče tako čarobne tople in prostoru tako dajo svoj pečat in pozitivno energijo. Vabijo da končno zadihamo in se sprostimo. Prižgem si vsak večer, včasih že popoldne, sploh v jesensko - zimskih dnevih in preprosto uživam mehki svetlobi in sladkih vonjih ...
Velikokrat me zagrabi, da bi živela brez luči, le sveče svojo čarobnost še posebno obdajajo v kopalnici ob kadi ali seveda v romantičnem ambientu spalnice. Z nežnim vonjem jasmina, pomaranč, limon, vrtnic, morja, zelenih jabolk in celo kreme in pudra.
Zvečer ob kozarčku penine ali huga in vroče čokolade s sadjem ali ob popoldanskem čaju in martiniju.








 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Jewelry, styling & model - Sara Savnik




sreda, 13. julij 2016

Povprečnost pa kaj še



Povprečnost pa kaj še. Že samo iz vidika dejstev ne spadam med povprečnice. Sem unikatna in zakaj bi se v življenju trudila in strinjala kot moji vrstniki glede pogleda na življenje, glasbe, filmov, mišljenja. Le zakaj bi se? Najbolj hudo promovirani filmi me nikoli niso navdušili, enako velja za izvajalce, igralce ali celo modne trende. Težavo vidim v tem, ko ljudje mislijo, da je to vredno a čezmerno in neprestano primerjanje nas ne osrečuje. 

















Na primer lahko vzamemo slavno knjižno različico 50 odtenkov sive. Knjigo sem prebrala v dveh dneh, čeprav je na tržišču že od leta 2011 le dan kasneje pa je po spletu zaokrožil triler filma. Že sama knjiga mi ni bila tak waw kot so ljudje delali bum iz tega in prav tako sem imela občutek pri filmu, da ne bo top čeprav so nas bombardirajo s tem. A upala sem si trditi, da bo večina podlegla črednemu  nagonu in bo film "uspešnica" (a so se ušteli) kar spomnite se Titanika in Leonardo Dicaprio- ogledala sem si ga 10 let po premieri. Ali meni najhujši maniji popularnosti filma Avatar. Groza! Tu so še meni blazno ne modni trg prenasičenih Uggic in zapestnice Cruciani.


Priznam, da imam tudi sama eno, prijela sem jo kot darilo dveh zelo dobrih prijateljev  ampak jo resnično malo nosim. Enostavno se nažreš ponavljanja in vsiljenega mišljenja ljudi. Smo ljudje brez glave ovce ali znamo slediti sebi in se včasih odmakniti od povprečnosti vsaj v mišljenju?! 



 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Jewelry, styling & model - Sara Savnik