ponedeljek, 31. avgust 2015

Women's world



Tako kot večina stvari, ki jih nosimo tudi spodnje perilo izraža našo osebnost. Hlačke, modrček, spodnja majica vse popolnoma usklajeno to so modno ozaveščene osebe, ki se rade razvajajo. Nekatere ženske spodnje perilo vedno nosijo v kompletku.



 Ženske ki so praktične vedno kupujejo hlačke z visoko krojenim pasom. So perfekcioniste, ki jim je funkcionalnost in udobnost najpomembnejša. Samozavestne ženske so odprte za novosti in pripravljene na izzive nosijo slip hlačke. Takšna ženska ima po navadi poleg slip hlačk tudi nekaj tangic.










Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day! 

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik

petek, 28. avgust 2015

Poletni blišč




















Nova eleganca, poletje v barvah pa vam pristajajo vsi barvni odtenki...Poleti je dovoljena tudi modna norost, paziti je treba le na kombiniranje kot nasvet - temno modra in bela sta idealni barvi ;)
Ne pozabi na živalske potiske, ki jih lahko elegantno vneseš v dnevno oblačilo.






Lahko rečem, da je ustaljen modni trend, ki nikoli ne gre v pozabo. Govora je o
mornarskemu videzu namreč, saj se vsako leto osvežen in nič manj moden kot prejšnjo sezono vrača v naše garderobne omare.




 Črte kombinirajte z enobarvnimi kosi v rdeči, modri in beli barvi ter se odločajte bodisi za potiske ali geometrijske vzorce – preprosto ne morete zgrešiti.                
Namesto klasičnih modrih kavbojk si moraš letos privoščiti takšne z bleščicami. Moški modni dodatki so tu nepogrešljivi. 



Skozi modo se je v naš vsakdan nehote prikradlo zavedanje o lepem, stilskem, modnem, ki ni več rezervirano za izbrance, ampak je postalo temeljna pravica tako žensk kot moških

.







 Lep modni pozdrav & ne pozabite- Every day is a fashion day!

Sara
Nakit, styling & model - Sara Savnik